Spring naar inhoud

Geïnspireerde schrijfsels

Je dierbare wil niks liever dan dat je weet dat een ziel onsterfelijk is en verder leeft.

Als klein meisje wist ik dit al en werd ik vaak omringt door overledenen omdat zij mijn ‘speciale licht’ kunnen waarnemen, en weten dat ze via mij contact kunnen leggen. Door de jaren heen heb ik leren omgaan met dat ‘speciale licht’ en met de bij mijn geboorte meegekregen heldere gaven.

Het is mijn passie om mensen en zielen met elkaar te verbinden. De blijdschap in het contact tussen jou en je overleden dierbare(n), wat voelt als een soort weerzien, is zo groot(s).

Hieronder kun je een fragment lezen uit het door mij geschreven boek: Bijzonder kind, mijn pad naar verlichting:

Onsterfelijkheid van de ziel

Vlak voordat de uitvaartdienst afgelopen is, zie ik een witte schim naast de kist. Het is de ziel van mijn opa. In gedachten zwaai ik naar hem en zeg hem gedag. Een briesje gaat langs mijn wang. Opa aait over mijn wang. Ik hoor: ‘Tot ooit, kleine ondeugd van me.’ Hij blijft nog even in de buurt van zijn lichaam die in de kist ligt. Als de laatste noten van de muziek gespeeld worden, zie ik dat hij opstijgt. Het ziet eruit als een rookpluim. Ik volg hem met mijn ogen naar het plafond. En weg is hij. Eén geworden met en opgenomen in de sferen van het hiernamaals.

Alle mensen staan op en lopen even langs de kist. De een nog harder huilend dan de ander. Ik bedenk me dat als ze zich zouden herinneren dat de ziel onsterfelijk is en altijd zal blijven bestaan, ze zich minder verdrietig hoeven te voelen. Er zal dan nog steeds verdriet zijn om het fysieke gemis, net als het verdriet wat ik voel dat ik mijn opa moet missen en hem nooit meer aan kan raken, we niet meer kunnen knuffelen en grapjes kunnen maken – toch zou de herinnering aan de onsterfelijkheid van de ziel het verdriet kunnen verzachten; dat weet ik zeker.

Een overleden dierbare dient zich, als het nodig is, spontaan aan tijdens een sessie. Vaak komt deze dan met een boodschap om je te ondersteunen en/of richting te geven op je levenspad.Copyright©2022IrmaSuijkerbuijk-vanGameren

Aan fysieke, mentale, emotionele, spirituele en materiele klachten kan een trauma ten grondslag liggen.
Bij een trauma denken we al gauw aan een heftige, ingrijpende gebeurtenis. Een ervaring die erg diep doordringt in je hele wezen.
En dat klopt ook.
Wat hierbij niet altijd gerealiseerd wordt of waar je bewust van bent, is dat een trauma niet perse in het huidige leven gebeurd hoeft te zijn. In vorige levens hebben we vaak verschillende trauma’s en gebeurtenissen meegemaakt. Dit kan nog van invloed zijn op je huidige leven en de keuzes die je daardoor maakt.
Denk bij een trauma ook aan de baarmoedertijd: De foetus/het kind in de baarmoeder kan al trauma oplopen doordat er dingen gebeuren die te overweldigend zijn om te verwerken. Het kind is nog niet volgroeid, de hersenen en het zenuwstelsel zijn nog niet klaar, waardoor het niet adequaat kan reageren.
Een ogenschijnlijk kleine gebeurtenis, kan ook traumatische sporen achterlaten en je leven beïnvloeden. Als klein kind heb je bijvoorbeeld je teen heel hard gestoten en er was niemand om je pijn te verzachten of je te troosten. Of dat je hard moest huilen in je bed omdat je je angstig voelde en er niemand naar je toekwam om je gerust te stellen. In beide voorbeelden zou een overtuiging als: ‘Ik sta er altijd alleen voor’, ontstaan kunnen zijn.

Constante alertheid

Als gevolg van een traumatische gebeurtenis kun je een constante alertheid ervaren, ook onbewust. Je staat klaar om te vechten, vluchten of bevriezen.
Door deze constante alertheid staat je systeem wagenwijd open en krijg je juist erg veel prikkels van buitenaf te verwerken. Je hersenen en je energetische voelsprieten maken overuren omdat er constant gecheckt wordt of iets bedreigend is voor je.
De constante stroom aan prikkels geeft je geen gelegenheid om uit te rusten, op te laden en te herstellen. Je zal je daardoor overprikkeld en erg vermoeid kunnen voelen. En allerlei (onverklaarbare) klachten kunnen ontwikkelen.

Op welke manier kan een sessie helpen?

Tijdens een sessie help ik je om hetgeen wat in je onderbewustzijn ligt en graag naar voren wil komen, uit te nodigen in je bewustzijn. We onderzoeken samen de achterliggende oorzaak/oorzaken.

In mijn energetische begeleiding maak ik o.a. gebruik van mijn heldere gaven. Hiermee kan ik de verstoringen in je systeem waarnemen en je begeleiden naar de oorsprong van waar je trauma begonnen is. De inzichten, transformatie en healing die ontstaan, geven een gevoel van bevrijding, ruimte en rust.

Ik ben gediplomeerd Traumacoach, Hypnotherapie en Regressie therapeut en Counselor met specialisatie voor rouwverwerking.
En gecertificeerd Spiritueel stervensbegeleider, Pleiadisch Lichtwerker en ander energie en healingwerk.
 
Een sessie kan uitstekend naast de reguliere geneeskunde toegepast worden, evenals naast andere alternatieve therapieën.Copyright©2022IrmaSuijkerbuijk-vanGameren

Op 27 november 2020 werd ik geïnterviewd door Inge van Straalen.

Vorige levens, helpers en vrije wil. Hoe zit dat nou? Hoe ga je om met een hooggevoelig kind?
Ik had een Straalend gesprek met Irma Suijkerbuijk schrijver van het boek Bijzonder Kind. Heel veel mooie en boeiende onderwerpen kwamen voorbij.

Het interview kun je via onderstaande link luisteren en bekijken:

Hoe stippel je het plan voor je leven uit; Interview.

Copyright©2020IrmaSuijkerbuijk-vanGameren

Als klein gevoelig meisje huilde ik om de haverklap.
Emoties van anderen kwamen keihard bij mij binnen en kon ik moeilijk verwerken.
Harde geluiden, had hard huilen tot gevolg.
Als andere kinderen of volwassenen huilden, huilde ik.
Vaak kon ik niet stoppen met huilen, en kwam het er in golven uit. Hoe harder ik probeerde het te stoppen, hoe harder ik huilde.

Gevoelens werden vaak afgestraft...

Huilen bracht mij geen opluchting, eerder schaamte en een gevoel van zwakte.
Mijn gevoelens werden vaak afgestraft, waardoor ik naar manieren zocht om ze te verbergen.
Het uiterlijke zichtbare huilen veranderde ik in intern huilen. Aan de buitenkant zag je niks, maar inwendig ging ik kapot.
Ik kon ook niet meer  ‘gewoon’ huilen. Ik vond ook van mezelf dat ik wel genoeg had gehuild, klaar was ik ermee. Boos op mezelf, boos op het huilen.

Ik creëerde ontstekingen in mijn lichaam...

Het intern huilen had uiteindelijk als gevolg dat ik door mijn hele lichaam heen ontstekingen creëerde.
Het verdriet, met daarbovenop boosheid, zette zich vast in mijn lichaam, omdat ik er geen uitlaatklep aan gaf, behalve intern, waardoor het ook intern bleef.

De overtuiging: Ik mag niet huilen!

Tijdens een opleiding kwam dit alles in alle hevigheid naar boven en kreeg ik inzichten en heb ik de overtuiging: Ik mag niet huilen! opgeruimd. En alle daaraan klevende energieën schoongemaakt.
Om vervolgens mezelf toestemming te geven: Ik mag huilen! Het is oké om te huilen!
De volgende ochtend kwam ik al huilende aan op de opleiding. Ik hield het niet meer droog en kon niet meer stoppen met huilen.
Alles wat ik opgespaard had kwam eruit. En oh, wat luchtte dat op!

Laat je tranen de vrije loop!

Wat is het fijn om te huilen en de tranen de vrije loop te laten. Je totale systeem de vrijheid te geven om gezuiverd te worden.
Dat is wat tranen doen… het zuivert en bevrijdt je emoties.

Mag jij van jezelf huilen?

----------------------------------

Heb je het idee dat je allerlei emoties hebt vastgezet in je lichaam en lukt het je niet om jezelf daarvan te bevrijden?
Voel je je vermoeid?
Heb je het gevoel om te huilen, maar lukt het niet of nauwelijks? 
Zou je willen dat je leven soepeler verloopt?

Je lichaam uit shock en de energie weer in beweging...

Laat mij je helpen door middel om o.a. de overtuigingen, oude [gedachte-]patronen op te ruimen, je lichaam uit shock te halen, en de energie weer in beweging te krijgen. 

Copyright©2019IrmaSuijkerbuijk-vanGameren

Wat is het nut van een depressie?

Het woord depressie zegt het eigenlijk al: de-pressie.
Het lichaam en je lichtlichamen proberen uit alle macht om ‘onder de druk’ vandaan te komen en de energieën die niet resoneren met je unieke energie, op te ruimen en los te laten.

Bedolven onder energieën

Door alle energieën, gedachten en gevoelens die zich overal tegelijkertijd bevinden en je energie versnipperen, raak je steeds verder verwijdert van wie je in de kern bent.
Je leven lijkt steeds chaotischer te worden en je weet niet meer wat je moet doen om te ontsnappen aan die druk.

En er komt steeds meer en meer bij. Het voelt alsof je achter de feiten aanloopt en op een gegeven moment kun je niet meer.
Je gaat jezelf steeds sterker veroordelen, en oordelen over de dingen die niet meer schijnen te lukken in je leven.
Negatieve innerlijke dialogen staan op de voorgrond, en die stemmen proberen het zwijgen op te leggen, maakt het voor jezelf nog zwaarder.


De druk wordt opgebouwd

Het is net als een fluitketel… er wordt steeds meer druk opgebouwd, en nog meer en nog meer, tot het kookpunt bereikt is en stoom af gaat blazen, waardoor de druk langzaam weer terugloopt.
Maar als je geen mogelijkheid ziet om de stoom af te blazen, en de druk te laten zakken, raakt het lichaam en de lichtlichamen, met de chakra’s als levenswielen, bedolven onder de energieën en raakt vervolgens overprikkeld en uitgeput.
De chakra’s kunnen de levensenergie niet moeiteloos meer transporteren, waardoor andere functies in het lichaam ook trager gaan werken.

Een (energetische) burnout ligt op de loer

Het lichaam schakelt over op de reserve batterijen, steeds nog 1 erbij, tot ook die batterijen op gebruikt zijn.
Je raakt steeds vermoeider, een laatste schreeuw om hulp van je lichaam, zodat je gaat rusten, en de tijd gaat nemen om je leven te gaan bekijken.
Het is belangrijk om dan terug te schakelen en je leven vanuit een nieuw oogpunt te gaan herzien.

De batterijen weer aanvullen

Het lichaam genoeg energie geven om het te helpen stoom af te blazen en zich te ontdoen van de overprikkeling is belangrijk.
Daarbij stap voor stap de energie in de verbruikte batterijen weer aanvullen, geeft kracht waardoor je makkelijker de stroom van het leven kunt volgen.

Als je je depressie kunt en durft te gaan zien als opstap, en een richtingaanwijzer, naar een leven die beter bij jou past en jou de richting wijst naar je levensdoel, dan heb je al heel veel gewonnen.

Depressie als leerschool

Een groot deel van mijn leven, ben ik gebukt gegaan onder verschillende depressies. Totdat ik, met behulp van energetische begeleiding, mijn depressie als mijn kracht en leerschool ging beschouwen. Het had mij heel veel te vertellen.
De signalen die mijn lichaam gaf, leerde ik herkennen en ik leerde hoe ik op mezelf en de gedachten kon reageren. Hoe ik mijn emoties zelf sturing kon geven en hoe om te gaan met de [kritiek van] de buitenwereld.
Mijn innerlijke kompas kon ik weer de juiste richting op laten wijzen.
Ik leerde om mijn innerlijke dialogen voor mij te laten werken, in plaats van mij tegen mij.
Ook leerde ik in mijn eigen energie te blijven, en de energie van de ander buiten mij te laten.
En nog veel meer.

Depressie als kracht

Wil je je depressie als kracht gebruiken, om je leven naar een hoger plan te tillen, en weer op het, voor jou, juiste pad te komen?
Ben je bereid te luisteren naar de signalen die je systeem aanreikt?

Herken je jezelf hierin?

Zit je in een dip?
Voel je je futloos?

Gaan je dagen in een roes voorbij?
Leef je op de automatische piloot? 

Loop je voor je gevoel doelloos op de aarde?
Heb je gedachten als: ‘Is dit het nou? Als dit het leven is, laat dan maar zitten?’

Is je vonk gedoofd en voelt het donker en koud om je heen?
Voel je je eenzaam en/of onbegrepen?

Zit je met onbeantwoorde levensvragen?
Voel jij je een slachtoffer van het leven en worden de levensperikelen je teveel?

Is je kompas van slag en wijst het elke richting tegelijkertijd aan?
Weet je niet meer welke richting nu de juiste is voor jou?

De oorzaken achter je depressieve gevoelens onderzoeken

Zullen we samen kijken naar de oorzaken achter je depressieve gevoelens?
En oplossingen vinden zodat jij onder de druk vandaan komt, en je licht weer kunt laten stralen?

Bewust worden

Wil je bewust worden en inzicht krijgen in hoe het in jouw systeem werkt?
Laat mij je helpen om anders naar je emoties en gedachten te kijken, deze om te buigen en te reguleren.

Durf je, met begeleiding van mij, te gaan kijken naar wat het leven je brengt?
Wil je meer over jezelf te weten komen? Over wie je in essentie bent?
En hoe dit kan bijdragen aan een positievere kijk op jezelf en het leven?

Wil jij ook je depressie gaan zien als een hulpmiddel en kracht voor jezelf?
Maak hier eenvoudig je afspraak.

Copyright©2019IrmaSuijkerbuijk-vanGameren

Kinderen...

De puurheid van kinderen
Laat ze vrij vlinderen

De liefde die zij op aarde brengen is ongekend;

Kinderen die mogen zijn die ze werkelijk zijn
hebben het in hun leven erg fijn

Hef de beperkingen op

Kijk door de ogen van een kind de wereld in
En vind daar de antwoorden

Wonderen bestaan

Bewonder het kind in jezelf
Geef het waardering en erkenning

Liefde en licht

Energie zal stromen
Het ruimt het donker in jezelf op

Licht zal stralen

Je zult zijn als een baken
Wijs jezelf en kinderen de weg

Kinderen zo puur en klein
Het is zo fijn als ze zichzelf mogen zijn

 

Gechanneld door Irma Suijkerbuijk - van Gameren

 

Copyright © 2018 Praktijk Dyami. All rights reserved.

 

Wat zijn gedachten nu eigenlijk? En waarom zijn er zoveel gedachten op een dag?

Gedachten zijn opgebouwd uit energie. Het zijn signalen van de ziel en het onderbewustzijn.
De ziel heeft een hogere frequentie en trilling dan het fysieke lichaam.
Het brein heeft een trilling dat tussen hoog en laag in ligt.
Je kunt het brein zien als een brug tussen de hogere en lagere frequentie.
Het is eigenlijk een vertaalmachine.
De hele dag vertaalt het brein de signalen van energie die het aangereikt krijgt.
Dit gaat razendsnel en is niet bij te houden. Je kunt hier geen controle over uitoefenen. [ Ook al proberen we dat vaak wel.]

Gedachten helpen ons om de informatie, die belangrijk is, om te zetten in een lagere aardse frequentie zodat we onze ziellessen kunnen leren en dus de hogere frequentie kunnen begrijpen, het tastbaarder te kunnen maken.
Informatie komt altijd eerst vanuit het energetisch veld en wordt dan vertaald zodat we het aards snappen en ernaar kunnen handelen.

We zijn het verleerd om volledig naar onze intuïtie en zielenergie te luisteren en daarop te vertrouwen. Gedachten zijn dus eigenlijk een handig hulpmiddel.
Zie het maar als een computer. Je typt wat in op je toetsenbord, iets in het brein van de computer wordt geactiveerd, et voíla daar verschijnen de woorden op je scherm.

Er ontstaat een gevoel of ingeving [subtiele informatie, hoog frequent] wat omgezet wordt in een gedachte [via het brein; hoog-laag frequent]. 
De gedachte geeft een bepaald gevoel. Dat gevoel spoort je aan om er iets mee te doen. Om datgene wat geleerd wil worden te zien, te horen, te ervaren, te handelen, om vervolgens vrij te laten.
En zo begint de cyclus steeds weer opnieuw.
Zijn er verstoringen in die cyclus dan loopt de computer vast en kan het gedachten herhalen en herkauwen. Om vervolgens volledig vast te kunnen lopen in gedachten en alleen nog maar in het hoofd te zitten.
De oplossing is niet je gedachten negeren maar om datgene wat de verstoringen veroorzaakt te verwijderen, te repareren of wat er op dat moment nodig is.

Achter gedachten gaat zoveel meer schuil dan de meeste mensen denken.
Het is een prachtig systeem om je te helpen je leven te leven zoals je dat gekozen hebt voordat je naar de aarde kwam.
Het omvat de lessen van je ziel, de vorige levens, de interactie met mensen en nog veel meer.

Als mensen zeggen: ‘Negeer je gedachten.’ Wordt er eigenlijk gezegd: ‘Verloochen jezelf, verloochen datgene wat je hier komt doen op aarde. Luister niet naar wat je ziel je aangeeft. Negeer de signalen.’

Moet je dan naar elke gedachte luisteren? Nee, zeker niet. Je mag leren te onderscheiden wat nodig is op dat moment en wat niet. Welke gedachte van jou is en welke niet.

Er bestaat namelijk ook nog zoiets als een collectief gedachteveld waar mensen vaak met hun hoofd in ‘wonen’. Dit collectieve gedachtenveld omvat alle gedachten van alle mensen en andere aardbewoners.

Lieve mensen, nodig je gedachten uit om je te helpen de informatie van je ziel te begrijpen.
Wordt niet boos op je gedachten, veroordeel ze niet, laat ze er gewoon zijn en wees dankbaar voor dat prachtige hulpmiddel.

Heb je hier ondersteuning bij nodig? Maak hier eenvoudig je afspraak.

Copyright © 2018 Praktijk Dyami. All rights reserved.

Irma Suijkerbuijk was op 19 december 2017 te gast in het radioprogramma 'Er is meer...!' van Meerradio.

Met Marjolein Bindels:

 

Hieronder kun je luisteren:

Als we in het stervensproces zitten worden we uiteindelijk allemaal helderziend. Je kunt dan overleden dierbaren zien, en Engelen en Gidsen.
Het is heel erg belangrijk om al na te denken door wie je opgehaald zou willen worden om naar gene Zijde te gaan. Weet je het niet is het ook niet erg maar het scheelt wel om de overgang van aarde naar gene Zijde wat soepeler te laten verlopen. Er zijn misschien mensen in je leven geweest waarvan je zeker weet dat je daardoor niet opgehaald wil worden en dat mag je zelf aangeven. Dit kun je doen door het alleen maar te denken. En zelfs op het laatste moment kun je dat nog aanpassen. Jij bepaalt wat goed voor jou voelt. Er zal met respect mee worden om gegaan.

Als je over gaat ga je eerst door verschillende lagen heen. Je zult ervaren dat je donkere stukken tegenkomt. Je hoeft er helemaal niks mee en je hoeft er ook niet eens angstig voor te zijn, maar het is wel belangrijk dat het gezien wordt en ervaren wordt om bepaalde ballast die jij nog met je meedraagt, die aards is en wat zwaarder voelt dan de energie van Gene Zijde, los te laten. Dat hoort ook bij het proces van overgaan. Je legt als het ware datgene wat je niet meer mee hoeft te zeulen af. Datgene waarvoor je de kans niet meer gehad hebt toen je in een aards lichaam verbleef of waarvoor je nooit de moed hebt gehad. Je krijgt op dat moment de kans om het alsnog af te leggen.

Ook zie je, of ervaar je de lagere lagen waarin zich zielen bevinden die er nog niet aan toe waren om door te gaan naar het licht.
Deze zielen kozen ervoor om eerst nog in de lagere sferen te verblijven om hier hun lessen verder te leren, of omdat ze de andere uitweg nog niet kunnen verdragen.

Geen zorgen als jij zelf daar ook in terecht komt want ook daar is liefdevolle hulp aanwezig om je te begeleiden in je leer proces. Alles gaat stap voor stap.
 
Joyce vroeg mij: Hoe is het nou aan Gene Zijde, hoe gaat het daar in zijn werk?
Haar overleden vriend Mark, die veel te vroeg, in aardse begrippen, is overgegaan na een heftig ziekbed van kanker, was direct bij mij en gaf aan mij te willen helpen hier antwoord op te geven om hierover te schrijven en mensen bewust te helpen maken.
Mark is al eerder heel sterk bij mij doorgekomen op vele bijzondere manieren. Hij heeft een hele hoge energie en is altijd heel vrolijk en doet altijd “zijn dansje”, waar ik altijd van moet glimlachen.
Als hij zich kenbaar maakt aan mij krijg ik altijd een speciaal gevoel, anders dan als andere overleden mensen doorkomen. Zoals met zoveel gevoelens is het moeilijk om dat onder woorden te brengen. Maar ik weet op dat moment direct dat hij het is.
 
Voordat ik in 2015 een reading voor Joyce deed was hij al een paar dagen steeds bij mij. Op het moment dat ik aangaf dat ik er klaar voor was en tijd voor hem had, kon hij niet stoppen met praten. In 1e instantie heb ik hem zijn gang laten gaan, hij struikelde over zijn woorden omdat hij veel te veel tegelijk wilde vertellen. Hij was zo blij dat hij via mij zijn geliefde Joyce kon spreken.
 
Hij vertelt: Voordat ik daadwerkelijk overleed was ik al uit mijn lichaam. De laatste dagen voor mijn overlijden was ik al steeds vaker uit mijn lichaam. Op die momenten was ik ook niet echt aanspreekbaar, dan leek het alsof ik in een hele diep slaap was.
Ik kon toen nog steeds terug naar mijn lichaam via het fluïdekoord [ verbinding tussen het aardse lichaam en ziel]
Toen mijn lichaam stopte met leven werd ook dat koord verbroken. Of eigenlijk wordt dat koord verbroken en stopt het lichaam met leven. Dit voelde heel erg dubbel. Aan de ene kant een enorme opluchting en bevrijding omdat ik verlost was van dat pijnlijke en zieke lichaam, aan de andere kant een gevoel van shit dit was het dan, nu is het definitief en kan ik niet meer terug.
 
Wat ik eigenlijk best heel cool vond om te zien is dat ik van een afstandje naar mijn lichaam kon kijken. Het fascineerde me.
Al in de dagen voor mijn overgaan zag ik Danny, mijn goede vriend. Wat een feest! Wat een thuiskomst!
Tegelijkertijd zo verdrietig omdat ik jou, mijn allerliefste, en al mijn andere lieve dierbaren achter moet laten.
Danny snapt mij als geen ander en helpt mij daar zo goed mogelijk doorheen. Het stelt mij gerust dat ik jullie nog kan waarnemen, ook al kan dat omgekeerd niet altijd.
 
Mark liet mij zien dat bij het overgaan niet alleen Danny er was maar ook een oudere man en vele gidsen en Engelen.
 
Hij neemt me mee op reis: Nou dat was het dan, mijn aardse leven. Ik had nog zoveel langer willen leven, maar tegelijkertijd wist ik dat dit mijn tijd was. Dit is wat ik als ziel had afgesproken om een heftig maar kort leven te hebben. Voor mijn gevoel heb ik nog wel heel veel uit het leven gehaald, zelfs toen ik al ernstig ziek was.
Muziek was mijn lust en mijn leven en ik kan dansen als de beste, haha, hij moet er zelf om lachen en doet nog maar eens “zijn dansje”. Glimlachend typ ik verder als hij mij begeleid bij het schrijven.
Na het breken van mijn koord ging ik niet meteen op reis zoals jullie aards zouden zeggen. Ik bleef nog in de buurt van mijn lichaam en heb nog vele dierbaren getroost, geprobeerd aan te raken, wat door sommige wel gevoeld werd, maar ze dachten vaak dat ze het zich verbeelden. Ook in dromen ben ik te zien geweest.
 
Ik heb geholpen mijn eigen uitvaart te regelen, ik heb aanwijzingen gegeven door mensen de juiste richting op te wijzen en dingen in te fluisteren.
En oh wat was het mooi! En wat waren er veel mensen! Dat allemaal voor mij? Ik voel me zo dankbaar.
Ik was blijkbaar erg geliefd op aarde. Dat wist ik ergens ook wel, maar zo geliefd had ik nooit gedacht.
 
Ik weet inmiddels dat ik hier aan Gene Zijde ook erg geliefd ben en altijd geweest ben.
Ik ben een engel die nog wat lessen wilde leren in een aards lichaam, en ook de taak had om vele harten aan te raken. Hij glimlacht nederig.
 
Toen kwam het moment daar om verder van de aarde af te gaan. Wow wat ging dat snel. Op aarde moet je je altijd eerst bedenken ga ik met de auto of de fiets, of lopend of met het OV? Hier aan Gene Zijde “denk” je iets en je bent er al.
Ik word begeleid op mijn reis. Onderweg zie ik donkere lagen, maar daar ga ik heel snel voorbij, ik hoef daar niks mee. Dan zie ik weilanden met veel gras en prachtige bloemen, de mooiste kleuren. Deze kleuren zijn in woorden niet te omschrijven.
Ik verblijf daar even, we landen als het ware om uit te rusten en de omgeving in ons op te nemen.
Tot mijn verbazing komen er kleuren van de bloemen spontaan in mijn ziel. Het wordt geabsorbeerd en ik voel mijn energie toe nemen.

Danny neemt het voortouw en zegt: Ben je er klaar voor om verder te gaan? Ik antwoord ja ik ben klaar, maar voel me eigenlijk nog heel verwondert.
We gaan met grote snelheid door een, wat we op aarde, een tunnel zouden noemen en zie allerlei sterrenstelsels aan me voorbij razen en we vliegen steeds sneller en sneller. Even voel ik paniek, een gevoel van de controle verliezen. Danny pikt dat op en stelt me gerust.
Dan opeens komen we in een hele witte ruimte. Ik zie daar vele zielen en Engelen en helpers. Enkele van hen gaan weg en maken ruimte voor mij.
Ik mag gaan liggen op een soort bed. Mijn ziel neemt het witte licht tot zich en vult de hele ruimte. Er wordt me verteld dat ik hier even een poosje mag verblijven om tot rust te komen en te herstellen. Als ik genoeg hersteld ben zal ik een film van mijn leven op aarde te zien krijgen.
Ik val in een diepe slaap.
 
Het gekke is dat ze hier aan Gene Zijde geen tijd kennen, dus als ik zou moeten verwoorden hoe lang ik geslapen heb, dan zou dat voor mijn gevoel wel een hele week geweest kunnen zijn, maar in werkelijkheid was het maar een paar uur. Hier gaat alles veel sneller, vooral ook omdat er geen lichaam en brein in de weg zitten.
Wat overigens niet wil zeggen dat ik geen rust nodig heb, want ook zielen rusten en eten en drinken. Hoe dan zul je je afvragen, je hebt immers geen lichaam en geen mond. Nou, dat gaat eigenlijk hetzelfde als de kleuren van de bloemen en het witte licht. Je neemt het tot je, je absorbeert en voelt je weer verkwikt.
Je kunt “denken” ik wil druivensap en het is er, je kunt het absorberen. Zo kun je alles wensen, mits het voor je hoogste goed is. Want de lessen gaan hier gewoon verder.
Het “denken” gaat via het bewustzijn, je wenst de energie en daar is het.
Als ik wens ik wil even op aarde kijken, dan ben ik daar. Als Joyce of mijn (schoon-) familie of vrienden/vriendinnen aan mij denken of zich verdrietig voelen, ben ik bij ze.
Als ze foto’s van mij kijken, feest organiseren ter ere van mij etc, ben ik daarbij. Niks zit me in de weg.
 
Kun je bij meerdere personen tegelijk zijn?
Ja, dat kan omdat ik besta uit energie en energie kan zich opsplitsen. Dus terwijl ik jou nu begeleid met het schrijven ben ik ook bij de mensen die aan mij denken omdat ik vandaag jarig ben. [ 2 april ]
 
Je bent nu al een poosje aan Gene Zijde, wat doe je daar zoal?
Feesten! Haha en dansen! Overal waar ik van hield op aarde, kan ik hier ook uitvoeren, dat is iets wat in je ziel zit en dat neem je altijd met je mee.
 
Daarnaast haal ik soms ook mensen en dieren op van aarde. Zo heb ik bijvoorbeeld de hond Kruimeltje, de hond van mijn schoonouders, begeleidt naar de dierenweide. Eerst is hij een poosje bij mij geweest omdat dat vertrouwd en veilig voelde en nadat hij goed uitgerust was en zich weer verkwikt voelde heb ik hem naar de dierenweide gebracht.
Daar kan hij spelen met allerlei dieren en ook daar krijgen ze eten en drinken op dezelfde manier. En ik bezoek de dieren regelmatig even.
Er is niet veel onderscheid tussen een ziel van een dier of een mens.
Een dier kan later ook als mens incarneren, maar een ziel van een mens ook als dier.
 
Ik heb ook regelmatig overleg met andere engelen, over hoe we de mensen op aarde nog beter kunnen bereiken en kunnen begeleiden. Hoe we bewust kunnen maken en om te helpen de aarde en betere plaats te maken. De aarde en al haar bewoners helpen te healen.
 
Ik heb hier ook een soort van leidinggevende functie. Ik stuur andere engelen en gidsen aan en ze kunnen altijd bij mij terecht om te overleggen.
Het is hier een grote familie. 

Dank je wel Mark. Tot een volgende keer!

---

Copyright © 2017 Irma Suijkerbuijk. All rights reserved.

Leed besparen

Als we vanaf de geboorte (en daarvóór) kijken en luisteren met ons hart naar wat ‘de kleine’ nodig heeft, kan er al heel wat leed bespaard worden.

Kijk ook naar wat jijzelf als ouder nodig hebt en wat je kindje aan je spiegelt en welke knoppen het indrukt.
Door daarmee aan de slag te gaan, oude emoties te healen, vastgeroeste patronen onder de loep te nemen en te transformeren, help je niet alleen jezelf, maar juist ook je kind(eren).

Normen, waarden en overtuigingen

Regelmatig dragen we normen, waarden, en overtuigingen bij ons die doorgegeven zijn door onze ouders en voorouders.
Het zijn dus niet onze normen, waarden en overtuigingen maar van een ander, al dan niet aangeleerd, overgenomen of door gegeven.
Datgene wat aangeleerd is kan afgeleerd worden.
Alles wat van een ander is kun je vanuit liefde en licht en met bewustzijn teruggeven: Alle energieën die in oorspronkelijkheid niet bij mij horen, stuur ik retour afzenders.
Door dit regelmatig te doen komt er steeds meer ruimte in je systeem.
Ruimte voor licht, liefde, maar ook om dieper gelegen ballast naar boven te laten komen zodat dat ook gezuiverd en geheald kan worden.

Depressieve gevoelens

Nu naar de jongeren. Het valt mij op dat er vele jongeren zijn die last hebben van depressieve gevoelens.
Mijns inziens heeft dat te maken met dat ze geboren zijn met een andere frequentie en trilling dan de aarde zich nu bevindt.
De aarde en haar bewoners hebben het zwaar. Het zucht en het steunt om maar te blijven bestaan.

Speciaal licht

De kinderen zijn naar aarde gekomen met een speciaal licht. Dit licht hoort oorspronkelijk bij de aarde.
Toen deze zielen besloten om naar aarde te komen en een collectieve en persoonlijke missie afspraken, hadden ze nooit kunnen voorzien hoe donker en kil de aarde in werkelijkheid is. Gelukkig maar, anders hadden ze nooit deze beslissing genomen.
Doordat ze zich (onbewust) hun missie herinneren en geconfronteerd worden met de werkelijkheid, zakt de moed hun letterlijk en figuurlijk in de schoenen. Hun licht wordt minder fel, hun energie voelt zwaarder, er kleeft van alles in hun aura.
Ze vragen zich af hoe ze, naast alles wat ze op aarde moeten presteren, het voor elkaar moeten krijgen om hun missie uit te voeren. Vaak voelen ze zich erg alleen en eenzaam, maar ook onbegrepen.

Niet geleerd om met andere frequenties om te gaan

De meesten van ons hebben niet geleerd hoe met deze andere frequenties om te gaan. Laat staan ze te begeleiden in een wereld waar je zelf nauwelijks iets van snapt.
Daar komt het kijken en luisteren met je hart om de hoek als ondersteuning.
Als je vanuit je hart kunt en durft te kijken naar jezelf in de eerste plaats en naar de ander, stem je automatisch af op de juiste frequentie, want daar bevindt zich het licht vanuit de bron.
Dan schakelt het Ego automatisch even uit en heb je een pure en zuivere verbinding.
Kinderen doen dit van nature. Het is dan ook heel belangrijk om dat te blijven aanmoedigen door het kind vooral zichzelf te laten zijn.
Vindt het bijvoorbeeld niet raar als het kind wijzer uit de hoek komt dan zijn/haar leeftijd is. Luister er vanuit je hart naar, durf het toe te laten. Hoe meer mensen dit doen hoe meer licht er is in jezelf en in je kind, maar ook op aarde.

Al jong geconfronteerd met depressieve gevoelens

Kinderen worden al jong geconfronteerd met depressieve gevoelens, wat helaas regelmatig verkeerd wordt uitgelegd en behandeld. Ze voelen zich depressief omdat zij hun licht niet zo kunnen laten stralen als dat eigenlijk de bedoeling is.
Ze worden geconfronteerd met zich moeten aanpassen, met gepest worden om hun ‘anders’ zijn en dingen moeten leren op school die in hun ogen onzin zijn. Dit kost ze zoveel energie dat ze geen/nauwelijks energie overhouden voor hun missie.
En waar zijn alle andere zielen waar ze een afspraak mee hadden? Ze zijn onherkenbaar doordat hun licht ook minder fel is. Hierdoor voelen ze zich nog meer alleen en gaan ze zich afzonderen en terug trekken in zichzelf, wat dan soms de diagnose autisme krijgt. Of ze worden heel druk om al die niet eigen energieën los te laten en krijgen bijvoorbeeld de diagnose AD(H)D. Of ze voelen zich zwaarmoedig en lusteloos, voelen zich angstig en krijgen het stempel depressief.

Dit zijn maar enkele voorbeelden om het iets duidelijker te maken en om te gaan kijken naar wat er werkelijk aan de hand is. Waar komt het vandaan? En nog belangrijker wat kunnen we doen om dit om te keren en ervoor te zorgen dat zich weer beter in hun vel gaan voelen.

Als je het (innerlijk)vuur niet brandend houdt dan dooft het

De kinderen in de psychiatrie en met allerlei diagnoses en ‘gedragsstoornissen’ weerspiegelen hoe het werkelijk met de aarde en haar bewoners gesteld is.
Als je het (innerlijk)vuur niet brandend houdt... dan dooft het…. Precies zoals het in het systeem van de kinderen gebeurt.
Onze oplossing is therapieën tot ze erbij neervallen > Soms letterlijk! Denk aan de mensen die zelfmoord plegen.
De therapieën in het zorgsysteem zoals het nu is sluit niet altijd goed aan op wat deze kinderen nodig hebben. Een oplossing die wordt toegepast is medicatie. Medicatie in een systeem dat toch al overprikkeld is, kan werken als een vlag op een rode stier.
Velen weten niet meer wat te doen.
Naar de ouders wordt meestal niet geluisterd, terwijl ouders vaak vele goede input en ideeën hebben.
Zolang we vanuit oude patronen, inzichten etc. blijven (be -) handelen, zal de verandering uitblijven.
Kinderen blijven zich net zolang zo gedragen tot het gesnapt wordt. Tot de boodschap duidelijk is.
Ook hier geldt dat als therapie vanuit het hart wordt gegeven, vanuit Puur Zijn, dan kun je grootse dingen bereiken en zal verandering optreden. Maak eens echt verbinding met het kind en met elkaar.

Kijk en luister vanuit het hart

Als we vanuit het hart kijken en luisteren kunnen we zien en voelen dat zij prachtige kwaliteiten en heldere gaven hebben meegenomen naar de aarde.
Doordat hun systeem zo overprikkeld is, het licht gedoofd, de energie en trilling laag, kunnen ze de gaven moeilijk hanteren. Ze zijn in de war, voelen zich boos en verdrietig, de aarde voelt chaotisch.
Wat er in het klein in onszelf gebeurt, gebeurt in het groot daarbuiten.

Ze willen maar één ding... dat is rust en begrip

Vele jongeren zijn getraumatiseerd, lopen rond met (geboorte -) shocks en raken door dit alles depressief en chronisch moe. Regelmatig hebben zij gedachten aan zelfmoord en/of doen verschillende pogingen om zich van het leven te beroven. Of ze pijnigen zichzelf, door zich bijvoorbeeld te snijden, om het nare gevoel maar niet te hoeven voelen.
Ze willen eigenlijk maar één ding, en dat is rust en vooral ook duidelijkheid en begrip.
Gezien en gehoord worden in wie ze werkelijk zijn en daarin ook geaccepteerd worden.
De liefde en licht ervaren van daar waar ze oorspronkelijk vandaan komen.

Kansen in het ouderschap, school - en zorgsystemen

In dit alles liggen grote taken, maar bovenal kansen in het ouderschap, de school en zorg systemen om een transformatie te bewerkstelligen.
We zijn het verplicht aan onszelf en aan de aarde.
Onze kinderen zijn de toekomst zeggen we vaak, maar op deze manier hebben veel kinderen geen toekomst.

Hoe kunnen we luisteren en kijken vanuit ons hart?

Dat is niet zomaar een, twee, drie gebeurt helaas, want als we contact maken met ons hart voelen we vaak eerst weerstand en daarna in verschillende lagen ballast.
Maar door alleen al de keuze en het contact maken met je hart vindt er al healing plaats, waarna je makkelijker de ballast onder ogen kunt zien en kunt gaan opruimen.
Door je eigen ballast te healen en los te laten help je de kinderen ook al een heel eind, omdat het dan minder zwaar gaat voelen in de energie.

Maak de wereld een fijne plek.

Heb je zelf geen kinderen kunnen krijgen dan help je toch mee om de wereld een fijne plek te maken, omdat je elke keer als je ballast opruimt in jezelf, er ook ballast opgeruimd wordt in het collectieve veld. En er dus meer ruimte komt voor licht en liefde en andere positieve en fijne energieën.

Praat vrij over heldere gaven en kwaliteiten

Help in je omgeving mee om de kinderen een plek te geven waarin ze vrij over hun gaven kunnen praten.
Doordat er nog steeds (gelukkig al stukken minder) een taboe op ligt en mensen het ‘ontastbare/onzichtbare’ maar raar en eng vinden, geef je het signaal aan kinderen dat het er niet mag zijn en wijs je ze dus eigenlijk af.
Ze durven er niet over te praten, bang om afgewezen te worden, en voor ‘gek’ verklaard te worden. Ze kroppen het op, passen hun energie aan met alle gevolgen van dien > zelfs tot aan het opgenomen worden in psychiatrische instellingen aan toe. En over die gevolgen dan maar te zwijgen.

Speciale licht op aarde

Eén van die kinderen die met dat speciale licht naar aarde is gekomen, ben ikzelf.
Ik besef me heel goed dat het met mij ook zo had kunnen aflopen,
Als kind was ik erg verlegen en teruggetrokken en angstig.
Vanaf jonge leeftijd tot en met 2006 heb ik vele verschillende depressies doorstaan.

Copyright © 2016 Praktijk Dyami.