Spring naar inhoud

Bijzonder kind


Door het boek heen opent zich een venster naar het universum, Gene Zijde en verschillende licht- en natuurwezens. Aangeraakt en ondersteunt door de magische en liefdevolle energie word je meegenomen op reis door diverse dimensies en werelden.

Het boek bijzonder kind is onder andere hier te bestellen:
Uitgeverij Elikser


Achterflap tekst Bijzonder kind

'Ik wil zo graag bij je komen, mama.’
Aurora is vastbesloten om nog een leven op aarde te leven. In de sferen treft zij voorbereidingen voor haar reis naar de moederschoot. Maar de ouders die zij heeft uitgekozen, willen liever geen kinderen meer.
Lukt het Aurora toch om haar zielenmissie te vervullen?

Geïnspireerd door haar eigen levenservaring en zielsherinneringen vertelt de schrijfster op aansprekende en troostrijke wijze over andere werelden en dimensies en de aardse cyclus van leven en dood.
Irma Suijkerbuijk-van Gameren is van jongs af aan geïnteresseerd in de kringloop van het leven. Het is haar passie mensen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn en waar hun oorsprong ligt. In Praktijk Dyami begeleidt ze jong en oud op hun levenspad.

Copyright©2020-2023 Irma Suijkerbuijk - van Gameren. All rights reserved.
De teksten mogen niet worden overgenomen, auteursrecht is hier van kracht
.

Hieronder vindt u de recensie tekst, zoals die door NBD Biblion is gepubliceerd:

07-10-2020

Bijzonder kind : mijn pad naar verlichting / Irma Suijkerbuijk-van Gameren. - 1e druk, Leeuwarden : Elikser Uitgeverij, 2020. - 226 pagina's

Wanneer een hoogontwikkelde ziel weer incarneert in de materiële wereld is dat niet makkelijk. De auteur, spiritueel coach, schetst in dit (semi)autobiografische, spirituele verhaal de moeizame weg van de ziel die aan gene zijde haar levensopdracht kiest en haar weg met vele obstakels bewandelt. Immers zij ziet meer, is ontvankelijk voor energieën, krijgt als gevolg daarvan lichamelijke klachten en ervaart onbegrip bij ouders en op school.

Kortom: een paranormale, hoog sensitieve persoonlijkheid die de materiële wereld als zwaar en hard ervaart. Ondanks de steun van haar spirituele gidsen vindt ze pas haar draai na een juiste diagnose van een begripvolle huisarts en - uiteindelijk - de ontmoeting met haar geestelijk leidsvrouw, die ze herkent van eerdere incarnaties. Deze vrouw neemt haar onder haar hoede en leert haar hoe met haar bijzonder gave om te gaan. Zeer toegankelijk relaas over geboren worden met een paranormale gave.
Vlot geschreven en voor vele paranormalen herkenbaar.

Recensent: Frans Gerritsen

©copyright Stichting NBD Biblion. Dit is een auteursrechtelijk beschermd product en valt onder de Algemene Voorwaarden van NBD Biblion.


Lees hier meer reviews en recensies.


Op 27 november 2020 werd Irma geïnterviewd door Inge van Straalen.

Vorige levens, helpers en vrije wil. Hoe zit dat nou? Hoe ga je om met een hoog gevoelig kind?
Ik had een Straalend gesprek met Irma Suijkerbuijk, auteur van het boek Bijzonder kind. Heel veel mooie en boeiende onderwerpen kwamen voorbij.

Het interview kun je via onderstaande link luisteren en bekijken:
Hoe stippel je het plan voor je leven uit