Spring naar inhoud

Reviews en Recensies Geboortegeschenk

Wat een geschenk jouw prachtige boek lieve Irma.
Je hebt me in je boek meegenomen, en heb ik samen met jou mogen leren. Er valt zoveel op zijn plek, dingen die ik zelf al deed of ervaarde maar niet wist waarom, bevestigde/antwoordde jij in je boek.

Door mezelf open te stellen om mee te gaan op deze reis, ontving ik nieuwe inzichten, die m hebben laten voelen en begrijpen  waarom ik hier ben en wat voor een geschenken ik al heb mogen ontvangen in de ervaringen die geweest zijn.

Het heeft me laten realiseren wat een cadeau het is dit leven te leven en dat ik er volop van mag genieten.

Dank je wel voor alles jij de wereld brengt!
In liefde, Monique Lily


Lieve Irma,

Jouw boek “Geboortegeschenk” vind ik een heerlijk boek, heerlijk door je delen en door een hele fijne leesflow. Terwijl ik vaak meerdere boeken tegelijk lees heb ik jouw boek in 1 dag uitgelezen. Het boek draagt voor mij een herkenning in zich. Ook vielen puzzelstukjes op hun plek. Zo heb ik nooit geweten waarom ik, als ik helemaal alleen ben en geen voorzichtigheid voel, dans met mijn armen boven mijn lichaam en ik een elegantie in mij heb die ik normaal niet zo heb en toen las ik jouw stukje over de tempeldanseres en viel alles op z’n plek. Verder heeft het mij nog iets heel waardevols gebracht. Mijn pad van ontwikkeling is een pad van ervaren, onderzoeken en ontdekken geweest en daarin liep ik (en loop ik nog steeds) mijn pad vooral alleen. Opleidingen gaven mij vooral bevestiging meer dan begeleiding. Deze manier is heel kloppend geweest voor mij omdat dit, voor mij, de enige manier was om helemaal vanuit mijzelf te onderzoeken wat er waar te nemen was en waar dit voor mij voor staat en hoe ik erin mee kan bewegen. En hoewel deze manier klopt voor mij voelde ik door jouw verhaal wel een verlangen ontstaan om ook soms bij iemand aan te kloppen met een vraag, om niet altijd via de bodem omhoog te werken. Daar ben ik mee gaan zitten en ik voel mijn spirituele team altijd om mij heen en ik heb altijd gevoeld dat er nog een plek was waarvan ik niet wist wie dit opvulde en toen ik ging zitten met mijn vraag naar begeleiding kwam daar naast mijn bekende team, een teacher te voorschijn. Ik heb hem ontmoet en zijn naam ontvangen. En ik voel mij dankbaar. Mijn “vaste” team is compleet geworden doordat ik, getriggerd door jouw verhaal, een verlangen kon openen. Een verlangen die de sleutel was naar de open plek in mijn team. Mijn team is compleet en er is een plek ontstaan voor mijn vragen.
Dankjewel!

Liefs Jacqueline


Ik las Geboortegeschenk, mijn hoogbewustzijn als oerkracht van Irma Suijkerbuijk. Wat een boek. In één woord geweldig.

Na het uitkomen van ‘Bijzonder kind; mijn pad naar verlichting’ heb ik verschillende keren intensief contact gehad met Irma Suijkerbuijk.
Zo vaak zitten we op één lijn; ik mocht zelfs een stukje proeflezen van haar nieuwe boek ‘Geboortegeschenk; mijn hoogbewustzijn als oerkracht.’ 
Daarna kon ik eigenlijk niet wachten tot het boek uitkwam en ik werd ook nu weer zo gegrepen door de tekst. Irma neemt je mee op haar bijzondere weg en laat je rustig en stapje voor stapje kennismaken met wat er nog meer in het universum bestaat. Vaak ademloos dan weer diep ontroerd en in tranen lees ik dit zo bijzondere boek. Het raakt me diep in mijn ziel.
Irma, ik was wat ongeduldig maar wat ben ik blij met jouw nieuwe boek. Hij is nu uit. Net onderweg in de auto de laatste helft gelezen. Ook nu weer dik kippenvel. Ik kon hem niet wegleggen, zo gegrepen door je woorden. Ik zag gewoon voor me hoe jij  je bijzonder mooie werk doet met werkelijk alles wat maar op je pad komt.

Persoonlijk kijk ik erg uit naar een vervolg waarin ik de kans krijg om je ontwikkeling tot de Irma die ik ken te mogen lezen. Dank je wel voor dit geweldige boek; Geboortegeschenk, mijn hoogbewustzijn als oerkracht. Blijf schrijven Irma, ik ben blij dat je geluisterd hebt naar je gevoel en je verhaal aan papier hebt toevertrouwd.
Veel liefs, Marijke Witman


Ha lieve Irma,

Ik heb je boek uit. Met heel veel plezier gelezen en ik blijf het bijzonder vinden hoe je zo simpel en helder schrijft over jouw bijzondere gaven. Je neemt jouw lezer echt mee in jouw verhaal. Wat ik na jouw 1e boek had, heb ik nu weer...heel veel nieuwsgierigheid naar hoe het verder gaat.
Liefs, Barbara


Ik ben al een paar weken in je boek aan het lezen, en je voelt ook erg dichtbij! Ik geniet er heel erg van en ik doe er extra langzaam over om het maar niet snel uit te hebben…..
Wat heerlijk om zo van iemand begeleiding te hebben gekregen! En wat een mooie cadeautjes geef je hieruit weg…. Je hele proces, de oefeningen….heel mooi!
Ook al heb ik je boek nog steeds niet uit…alvast heel veel dank voor dit prachtige geschenk…
Veel liefs, Marie-José


Lieve Irma,
Je tweede boek heb ik ook in een paar dagen uitgelezen.
Het pad van je puur bewustzijn op zo een jonge leeftijd mogen ontdekken in de bedding van een bijzondere vrouw. De keuzes die je mocht maken vanuit een overgave voor je missie op de aarde in dit leven. Prachtig!! Dank je wel voor je twee mooie, inspirerende en verhelderende boeken.

Veel liefs, Vivian.


Lieve Irma,
Ik heb je boek nog niet uit maar wilde je graag laten weten dat het heel waardevol voor me is. Wat een inzichten en wijsheid, leer er veel van. Vind het ook heel goed geschreven, fijn om te lezen. Dank je wel voor het delen!
Veel liefs, Ricky.