Spring naar inhoud

Over Irma

Mijn naam is Irma Suijkerbuijk – van Gameren. Geboren op 15 juli 1971 onder het sterrenbeeld Kreeft, groeide ik op als een gevoelig meisje. Van jongs af aan had ik al een multidimensionale kijk op de wereld. Dit zorgde voor vele angstige momenten, omdat ik dingen zie en voel die een ander blijkbaar niet ziet en voelt. Mijn omgeving snapte er niet veel van en dit zorgde bij mij voor een teruggetrokken en verlegen houding. Ik ging me aanpassen om niet nog verder uit de toon te vallen. Dit resulteerde in chronische vermoeidheid en jarenlange (zware) depressies met PTSS symptomen.

Totdat ik in contact kwam met verschillende energetische behandelingen. Veel levensperikelen kon ik daardoor van andere kanten gaan bekijken. Dat gaf zoveel helderheid en inzicht. De mist om me heen en de donkerte verdween en ik kwam in een opwaartse spiraal. Door van mijn levenslessen te leren, is mijn in- en aanvoelend vermogen sterker geworden en zijn de heldere gaven die ik bij geboorte meekreeg, krachtig ontwikkelt. Als multidimensionaal gids, healer en reader in directe verbinding met de bron, zet ik graag mijn heldere gaven, levenservaring, kennis en wijsheid voor je in.

Irma Suijkerbuijk - van Gameren / Foto door Monique Lily

Ik ben gediplomeerd Traumacoach, Hypnotherapie en Regressie therapeut en Counselor met specialisatie voor rouwverwerking.
En gecertificeerd Spiritueel stervensbegeleider, Pleiadisch Lichtwerker en ander energie en healingwerk.


In het door mij geschreven boek: Bijzonder kind; mijn pad naar verlichting, die op 15 juli 2020 is verschenen en uitgegeven door Uitgeverij Elikser, kun je over mijn komst naar aarde lezen en mij zo beter leren kennen.
Je leest in mijn boek o.a. wat mijn hoogontwikkelde ziel meemaakt voordat ze naar aarde komt. Welke levenstaken ik kies en hoe mijn paranormaal heldere gaven zich openbaren.

Mijn tweede boek, een vervolg op Bijzonder kind, geeft een inkijk in mijn leven als jong volwassene en hoe mijn leven in het teken staat van mijn hoogbewustzijn en heldere gaven.
Geboortegeschenk; mijn hoogbewustzijn als oerkracht, is verschenen op 15-07-2023.