Spring naar inhoud

Over Irma

Ik ben Irma Suijkerbuijk – van Gameren, geboren in 1971.

Als klein meisje zag ik veel dingen die anderen blijkbaar niet konden zien. Dit was voor mij erg verwarrend en eng, en in die tijd kon ik er met niemand over praten.
Erg schuw en verlegen trok ik me steeds meer terug in mijn schulp. Ik vond de wereld maar eng, koud en kil.
Ik groeide op in een, voor mijn gevoel, onveilige wereld.
Mijn schooltijd viel me erg zwaar, evenals later het werken in de maatschappij. Ik snapte de mensen niet en zij mij niet, wat het er niet makkelijker op maakte.

Toen ik 20 was, kwam ik in aanraking met een groepje mensen die werkten met helende energieën. Hier ging een wereld van herkenning open.
Vervolgens ging alles qua ontwikkeling in een stroomversnelling en werden er veel dingen duidelijk. Ik was dus niet gek, ik zag daadwerkelijk overledenen en entiteiten. Ik voelde echt bij mensen en dieren of ze wel of niet goed in hun vel zaten.
De dingen die in mijn jeugd gebeurden waren echt!
Wat fijn dat er nog meer mensen waren die dezelfde ervaringen hadden als ik.

Door de jaren heen bezocht ik meerdere healingavonden, waar ik de mooiste en wonderlijkste dingen heb zien gebeuren en zelf heb ervaren.
Ik ging naar avonden van paragnosten en mediums waar ik bevestiging kreeg van mijn Zijn.
Ik durfde wat meer uit mijn schulp te kruipen.

In een cursus om mijn intuïtie verder te ontwikkelen werd ik me bewust dat ik veel meer gaven en talenten in me heb dan ik van mezelf wist.
Op zoek naar (h)erkenning en bevestiging volgde ik met enige regelmaat cursussen om mezelf de kans te geven verder te groeien.

Mijn leven kreeg een positieve wending toen ik in contact kwam met verschillende energetische behandelvormen.
Na jarenlang op de automatische piloot en zonder duidelijk doel geleefd te hebben, was het een verademing dat ik de gebeurtenissen, waarvan ik dacht dat het mij overkwam en er niks aan te doen was, met een voor mij nieuwe zienswijze kon benaderen.
Dat gaf zoveel helderheid en inzicht!

Op dat moment wist ik dat ik dat anderen ook wilde bieden.
Ik zag voor me hoe ik andere mensen bewust kon helpen maken waarom bepaalde gebeurtenissen en trauma's plaats vinden in het leven.
In beelden werd mij getoond hoe ik een bijdrage kan zijn om de levenslessen te belichten én helpen verlichten, waardoor oplossingen tot stand komen.
Mijn leven kreeg ineens richting en een doel.

Irma Suijkerbuijk - van Gameren


Wat anderen over mij zeggen:

*Liefdevol, inlevend, aanvoelend, meelevend en betrouwbaar.

*Een warme, betrokken coach. Je bent een healer, zonder “zweverig” te zijn.

*Je bent eerlijk, duidelijk en heel integer. Je dringt jezelf nooit op.

*Je neemt tijd voor mensen en combineert je intuïtieve kennis met nieuw verworven kennis.

*Wat ik heel knap vind, is hoe jij op een invoelende doch ook wel “nuchtere” manier je informatie die je doorkrijgt kunt meegeven aan de ander.

* Je bent bescheiden. Je weet en kunt veel in jouw vak, maar je staat altijd open voor aanreikingen/suggesties van een ander.

*Behulpzaam.

*Humoristisch.

*Compassie voor je medemens.

*Eerlijk en liefdevol.