Spring naar inhoud

Over Irma

Ik ben Irma Suijkerbuijk – van Gameren, geboren op 15 juli 1971.

Vanuit de hoogste dimensies van de bron ben ik vanuit het rijk der engelen geïncarneerd met de taak om Liefde te Zijn.
Deze taak, welke ook vele nuances heeft, heb ik heel serieus genomen. Vele jaren van mijn leven dacht ik vanuit mijn brein, dat Liefde Zijn betekent dat je altijd klaar moet staan voor de ander, zelfs als je er zelf aan onderdoor gaat.
Gaandeweg leerde ik wat het werkelijk inhoudt om Liefde te Zijn. Dat het niks te maken heeft met lief zijn, pleasen, gehoorzaam zijn en ander gedrag wat voortkomt uit conditioneringen en aangeleerde patronen.
 
Ik heb dan ook veel begrip voor de uitdagingen die eenieder op zijn pad krijgt en ik help je graag om voorbij die uitdagingen te gaan en zo te werken aan jouw zielsgroei en aan je lichtfrequentie. En om je te helpen herinneren wie jij van nature bent.
Op een oplossingsgerichte, spirituele, creatieve en humoristische manier vertaal ik de taal van licht en de taal van energie naar je dagelijks leven en je aardse persoonlijkheid.
Mijn talent om ingewikkelde zaken makkelijker te maken helpt jou te integreren wat voor jou bedoeld is.

In mijn behandelingen kijk ik voorbij beperkingen naar het potentieel dat ieder in zich draagt. Dat helpt je om steeds beter vanuit je ware essentie te leven.
Het geven van deze diepgaande energetische behandelingen zijn voor mij, als spiritueel leraar, lichtwerker, healer, reader en coach, onderdeel van mijn zielsmissie hier op aarde.

In het door mij geschreven boek: Bijzonder kind; mijn pad naar verlichting, welke op 15 juli 2020 is verschenen en uitgegeven door Uitgeverij Elikser, kun je over mijn komst naar aarde lezen en mij zo beter leren kennen.
Je leest in mijn boek o.a. wat mijn hoogontwikkelde ziel meemaakt voordat ze naar aarde komt, welke levenstaken ik kies en hoe mijn paranormaal heldere gaven zich openbaren.

https://www.elikser.nl/bijzonder-kind.htm


Wat anderen over mij zeggen:

*Liefdevol, inlevend, aanvoelend, meelevend en betrouwbaar.

*Een warme, betrokken coach. Je bent een healer, zonder “zweverig” te zijn.

*Ik vind je vertaaltalent geweldig:  'Ingewikkelde materie Jip en Janneke maken zodat wij "dolende zieltjes" er iets mee kunnen.'

*De rust/het zelfvertrouwen dat je uitstraalt, werkt aanstekelijk.

*Je bent eerlijk, duidelijk en heel integer. Je dringt jezelf nooit op.

*Je geeft zulke fijne ondertiteling en handvatten in vraagstukken, helder en zonder oordeel.

*Je neemt tijd voor mensen en combineert je intuïtieve kennis met nieuw verworven kennis.

*Wat ik heel knap vind, is hoe jij op een invoelende doch ook wel “nuchtere” manier je informatie die je doorkrijgt kunt meegeven aan de ander.

*Je bent bescheiden. Je weet en kunt veel in jouw vak, maar je staat altijd open voor aanreikingen/suggesties van een ander.

*Irma, je bent uniek, je bent bijzonder en je bent geweldig met je gave. Je bent een vakvrouw die weet waar het om gaat.

*Humoristisch.

*Compassie voor je medemens.

*Eerlijk en liefdevol.

*Je bent echt een inspiratie!
Irma Suijkerbuijk - van Gameren