Spring naar inhoud

Reviews en Recensies Bijzonder kind

Prachtige magische boek!

SuzanneEltink 40-49 jaar Workum 26 februari 2021

Heldere boodschap

Inspirerend

helend

hart verwarmend

Lieve Irma, Wat een mooi boek heb je geschreven. Ik had het dan ook in een adem uit gelezen. Je beschrijft hoe jij alles ervaart en voelt op deze wereld op een hele mooie en makkelijk te begrijpen manier. Ik vond herkenning in je verhaal. En haalde er ook kracht en heling uit. Je verhaal heeft me geholpen om dingen beter uit te leggen aan mijn kinderen zodat ze het ook wat beter begrijpen. Dank je wel voor dit prachtige magische boek.


Prachtig boek!

Annemieke2810 50-59 jaar Hoofddorp 11 februari 2021

Heldere boodschap

hulpmiddel

helend

Echt een aanrader voor hoog sensitieve mensen die zich in de wereld van vandaag verloren kunnen voelen. Dit boek heeft mij enorm geholpen te ontspannen, omdat alles wat er gebeurt een reden heeft. Ook al zien we die meestal zelf niet.


Heldere boodschap

Annebeth1512 30-39 jaar Haarlem 19 september 2020

Toegankelijk

Heldere boodschap

Inspirerend

De schrijfster neemt je mee in de beleving van haar jeugd. In een keer gepakt door de kwetsbaarheid van dit kind die de omgeving toch echt anders ervaart dan anderen. Wat een dapper kind was/is dit om met deze heldere gaven naar de aarde te komen. Een aanrader voor als je zelf ook met dit soort gaven rondloopt of je andere gevoelige (kinderen) beter wilt begrijpen.


Spiritueel ontwaken

GewoonGea 50-59 jaar 17 maart 2022

Het lezen van dit prachtige en aangrijpende boek heeft mijn leven veranderd. Ineens vielen de puzzelstukjes op zijn plek.

In plaats van een moeilijk kind zoals mijn omgeving mij meestal zag kon ik mijzelf na 50 jaar als Bijzonder Kind zien. Een mooi, spiritueel ontwaken...Ik ben Irma hier erg dankbaar voor en hoop dat veel Bijzondere Kinderen zich in dit verhaal herkennen.


Bijzonder

Madeliefje33 30-39 jaar 29 september 2021

Heldere boodschap

Super mooi en bijzonder boek, zeker een aanrader.


Bijzonder mooi boek, in 1 ruk uitgelezen!

AnitaAW 18 juni 2021

Toegankelijk

Heldere boodschap

Inspirerend

Fijn boek om te lezen om de belevingswereld van een kind met bijzondere gaven te horen…


Hartverwarmend

MWitje 60-69 jaar Cuijk 25 maart 2021

Toegankelijk

Praktisch toepasbaar

Heldere boodschap

Lieve Irma, wat een prachtig boek heb je geschreven. Ik hield het niet droog. De reis die je beschreven hebt en wat je daarna als kind door moest maken, zo aangrijpend. Je hebt mij echt geraakt en ik beveel je boek van harte aan.


Prachtig verhaal

geerlings 30-39 jaar amsterdam 16 maart 2021

Toegankelijk

Praktisch toepasbaar

Heldere boodschap

Het is een heel mooi verhaal vanuit de ziel geschreven. De ervaring van het verhaal hoe mooi het geschreven is in puurheid van deze wereld. Ik ging mee op reis in het verhaal de belevenis van dit bijzondere kind ervaarde ik tijdens het lezen van dit boek. 1 woord prachtig.


Schitterend

Giebje 40-49 jaar Heemstede 9 maart 2021

Toegankelijk

Heldere boodschap

Inspirerend

Wat een mooi boek zeg. Ik heb het in één adem uitgelezen. Zo bijzonder dat de auteur haar verhaal met de wereld wil delen. Het is heel duidelijk beschreven en raakt je in het diepst van je ziel. Ik kan niet wachten op deel 2.


AnneMiekvCB 50-59 jaar 21 februari 2021

Toegankelijk

Inspirerend

In één ruk uitgelezen, een feestje van wijsheid en herkenning!


Prachtig mooi verhaal!

NikkiVeerman 20-29 jaar Krimpen aan den IJssel 17 februari 2021

Toegankelijk

Heldere boodschap

Inspirerend

Wauw! Een indrukwekkend mooi verhaal! Dankbaar voor alle nieuwe inzichten dat het me heeft gegeven en dat de schrijfster de bijzondere reis van haar ziel met ons wil delen! Ik raad het iedereen aan om dit bijzondere boek te lezen.


Hartverwarmend en helend

CCBvB 50-59 jaar Goutum 11 februari 2021

Toegankelijk

Inspirerend

Prachtig hoe de schrijfster je meeneemt op haar reis in haar verschillende werelden en haar gedachten en gevoelens deelt. Op bepaalde punten veel herkenning. En in mijn geval heeft het zelfs een weggestopt trauma naar boven gebracht en mij geholpen dat trauma in/met mezelf te helen! Bijzonder in vele opzichten!


Pakkend

JoseBaas 60-69 jaar Haaksbergen 11 februari 2021

Toegankelijk

Heldere boodschap

Inspirerend

Ik heb het in één ruk uitgelezen, het onderwerp boeid me maar de schrijfster heeft ook in makkelijke taal en op ontspannen wijze geschreven. Echt en aanrader!


Reis van Gene Zijde en terug

NicoenJeannette 10 februari 2021

Toegankelijk

Heldere boodschap

Inspirerend

Verrassend

Een zeer boeiend en waargebeurd levensverhaal. Wat je niet meer loslaat. Het geeft je inzicht hoe het er aan Gene Zijde toegaat. Dankbaar voor alle inzichten.

Jammer dat het uit is. Hopelijk komt er een vervolg!


Een magisch boek!

SanneVerrips 10 februari 2021

Toegankelijk

Praktisch toepasbaar

Heldere boodschap

Inspirerend

Verrassend

Wat een indrukwekkend verhaal en wat bleef ik mij verwonderen van al het moois wat er beschreven werd! Dit boek is echt een aanrader, heb zo genoten van dit boek.


MirjamZG 25 augustus 2020

Toegankelijk

Inspirerend

Wauw! Heel mooi boek over een niet zo alledaags onderwerp. Heb het in één adem uitgelezen, moeilijk om weg te leggen Heel verhelderend over het traject dat onze ziel aflegt voordat we ons aardse leven beginnen en waarom de verbinding met onze ziel dan moeilijker wordt.


Prachtig boek!

Amandarijntje 30-39 jaar Dijk en Waard 28 juli 2020

Toegankelijk

Heldere boodschap

Inspirerend

Zoveel herkenning in dit boek! Prachtig omschreven hoe de reis van een ziel verloopt van vóór de geboorte. De lessen van een ziel en hoe deze tot uiting komen in het leven. Echt heel mooi!


Bijzonder kind - Bijzonder boek

NDIC 40-49 jaar Hoofddorp 25 juli 2020

Toegankelijk

Heldere boodschap

Inspirerend

De schrijfster neemt je mee in haar wereld, en hoe zij zich ontwikkeld en staande houdt in deze wereld.

Ik zelf heb regelmatig met torenhoog kippenvel gezeten, door stukken van herkenning maar ook stukken die me meer duidelijkheid hebben gegeven over hoe het gaat aan Gene-Zijde. Het boek leest makkelijk weg en het liefste lees je het in 1x uit.


Ik geef 5 sterren.

Door de ikvorm beleef je het hele verhaal nog intenser. Ik vond het nergens saai enkel leerzaam en veel herkenning. Een bijzondere inkijk in iemands levensles en hoe alles start en eindigt. Mooie levens lessen om de natuur te koesteren en empathie en respect te houden voor mensen die op een andere manier het leven voelen en beleven. Meer op je intuïtie varen meer leren voelen.

Bedankt Irma Suijkerbuijk-van Gameren. Ik lees in de toekomst graag meer van jou.
JN Kingma-Postma


06-09-2022 door Lie

Wat mocht ik een prachtig boek lezen over paranormale gaves , hoe deze ontdekken, hoe deze gebruiken.

Als Aurora beslis je aan Gene Zijde om terug te keren naar de Aarde en er als Irma nog een leven uit te bouwen. Je deelt ons je angsten en twijfels. Hoe je beelden ziet die anderen niet zien, hoe je grip probeert te krijgen op je leven. Eens je je leermeester terug vind, in de gedaante van Fiona, vind je de rust opnieuw. Samen gaan jullie werken aan hoe omgaan met energie, hoe aura's beinvloeden, hoe anderen helpen ...

Een boek dat je in één trek wil lezen. Een boek vol schatten. Een wereld opent zich aan je.

Ik genoot en leerde bij.

Bedankt Irma Suijkerbuijk voor het mooie 'Bijzonder kind'.


Lezersrecensie

Een kanjer van een boek!

Door veerleds 12 oktober 2022

Ik heb net het fantastische boek "Bijzonder kind" van Irma Suijkerbuijk gelezen. Het is een prachtig boek dat uit een autobiografisch standpunt is geschreven van Irma die op zoek gaat naar haar zielsmissie hier op aarde. Haar oorspronkelijke zielsnaam is Aurora en zij heeft er voor gekozen om hier op aarde verder te leven in een mensenlichaam om haar lessen hier op aarde te leren. Ze heeft er echter voor gekozen om geboren te worden bij ouders die eigenlijk oorspronkelijk geen kinderen meer wensten. Het was dus een hele uitdaging om daarbij haar weg te vinden en haar ouders te overtuigen van gezinsuitbreiding. Uiteindelijk leren ook haar aardse ouders mooie levenslessen uit al die ervaringen. Het boek is heel vlot en aangenaam geschreven en het maakt ook op deze manier het onderwerp rond spiritualiteit ook weer wat meer bespreekbaar. Velen denken bij spiritualiteit meteen aan zweverigheid maar dit boek toont aan dat dat een fout vooroordeel is over spiritualiteit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik spijt had als ik de laatste bladzijde al aan het lezen was. Ik zat zo mee in het verhaal dat ik er super van genoot. Ik hoop dat er dus nog meerdere zulke boeken van Irma Suijkerbuijk zullen verschijnen. Van mij krijgt dit boek zeker en vast de volle 5 sterren!


Marijke Witman16 april 2021

Wat een prachtig boek heb je geschreven. Je neemt ons aan de hand mee op je reis naar je geboorte. Je heftige leven als kind dat alles zelf moet ontdekken en over alleen voor staat. Prachtig. Tranen rolden vaak over mijn wangen. Wat een mooi en aangrijpend boek. Ik heb het in één ruk uitgelezen. Aanrader!


A van Steeg 22 september 2020

Bijzonder kind is gebaseerd op de eigen levenservaringen en zielsherinneringen van de auteur.
Ze begeleidt nu zelf mensen in haar praktijk Dyami.

Het boek start met het verhaal van Aurora die graag nog een keer op aarde wil leven. Als ze deze kans krijgt, pakt ze deze met beide handen aan. Ze wordt begeleid naar haar aardse ouders, die eigenlijk geen kinderen meer willen. Wanneer het zover is dat Aurora geboren wordt, krijgt ze de naam Irma.

De auteur weet op boeiende wijze haar levenspad vanaf dan met de lezer te delen. Irma vindt het moeilijk om op aarde te leven. Waarom gaat het zo anders dan in de hemelse wereld? Gelukkig krijgt ze waar nodig steun van haar leider uit de hemelse wereld.

Waar haar ouders haar gedrag maar afwijkend vinden, zoekt Irma steeds meer naar haar eigen identiteit op aarde. Wanneer ze te horen krijgen dat ze spiritueel ontwikkeld is, gaat er een wereld voor haar open. Dan komt ze in contact met Fiona. Waarom heeft ze het gevoel haar te kennen?

Irma heeft een bijzonder boek geschreven dat vooral voor mensen die geïnteresseerd zijn in de spirituele wereld en de cyclus van leven en dood, zeer interessant en boeiend is. Ze vertelt hoe zij het ervaren heeft om de stap te maken van de hemelse wereld naar de aardse wereld. Waar liep ze tegenaan? Wat waren haar ervaringen? Hoe hield ze contact met de hemelse wereld?

Bijzonder kind trok mij aan om de titel en de subtitel: mijn pad naar verlichting. Waarom deze titel? Na het lezen van het boek dekt de titel zeker de inhoud van het boek. Irma heeft een prettige opbouwende schrijfstijl. Doordat ze vanuit haar eigen ervaring vertelt, voelt het ook puur aan. Nergens voelt het zweverig of ongeloofwaardig aan. Het is haar verhaal dat zij al voor haar aardse wereld start. Heel bijzonder om dit te lezen.

Voor mij is dit boek een unieke ervaring om te lezen hoe de hemelse wereld en de aardse wereld met elkaar in verbinding staan. Door de vlotte schrijfstijl las het boek ook nog eens lekker vlot weg. Wat mij betreft een interessant boek dat de lezer laat kennismaken met deze twee werelden.

Gelezen voor het blog In de boekenkast


Ik heb je 1e boek net uitgelezen wauw wat schrijf jij fijn. Het was heerlijk om te lezen, veel herkenning en wat een prachtig verhaal. Ik kijk uit naar je volgende boek. Dankjewel voor het schrijven.
Karin.


Monique Lily over Bijzonder kind:

Ik voel zoveel op z’n plek vallen door de heling door jouw woorden in je boek.

Wat is je boek mooi, leerzaam en inspirerend. Het heeft me veel inzichten gegeven die ik nog even lekker ga laten indalen, zoveel herkenning. Dank Je wel voor het delen van jouw reis. Ik kijk zo uit naar je nieuwe boek.


Prachtige review ontvangen van Barbara voor het boek Bijzonder kind:

Irma beschrijft in duidelijke en prettig leesbare taal haar spirituele reis. Een niet alledaags thema wat zij heel toegankelijk weet te maken.

Het boek weet je te raken. Wat als jij een kind heb wat "anders" is. Een spiritueel kind in een heel aards gezin. Een aanrader.