Spring naar inhoud

Levenslicht sessie

In het verleden ligt de kennis en wijsheid voor het heden

Op weg naar eenheid tussen lichaam, geest en ziel, worden de sluiers van vergetelheid steeds transparanter. Om de stroming van je zielsenergie te volgen, is het nodig dat oude luikjes en laatjes waarin je zorgvuldig het een en ander opgeslagen hebt, verder opengaat. Bewust en onbewust ga je meer herinneren. Dit is nodig omdat het verlangen van je ziel om de juiste richting op te gaan, steeds sterker wordt.

Opgeslagen en weggestopte (traumatische) ervaringen, welke ook door je voorouders, tijdens je incarnatie, in de baarmoedertijd en vorige levens ervaren kunnen zijn, geven via je lichaam en geest signalen om erkent, geaccepteerd en vrijgelaten te worden. Als je de signalen die je lichaam en geest je geeft negeert, kun je last krijgen van allerlei (onverklaarbare) klachten, welke ook chronisch kunnen worden.

Door licht te schijnen op je levenspad, kom je dingen tegen die heel graag nog erkent willen worden. Door dit te (h)erkennen vindt er healing, transformatie en bevrijding plaats. De hoogfrequente energie van de bron helpt om aardse beperkingen los te trillen en vrij te laten.

Op een dieper niveau in verbinding komen met je ziel en alles wat ze heeft meegebracht naar de aarde, heeft tot gevolg dat je je veel fijner zal gaan voelen. Je kernkwaliteiten en wijsheden zullen meer in je bewustzijn komen. Door de innerlijke harmonie die steeds meer op de voorgrond zal komen, ontstaat er vrijheid en flow in jezelf. Dit draag je ook uit naar je familie, je gezin, je sociale leven en in je werk.

Wat kan ik voor je doen?

Als multidimensionaal gids, reader en healer in directe verbinding met de bron, help ik je op verschillende niveaus en in verschillende dimensies en levens te zuiveren wat geschoond mag worden. Daar waar het nodig is zal er een reset plaats mogen vinden. Met behulp van mijn heldere gaven neem ik waar, waar er in je energiestroom verstoringen zijn en klachten geeft. Met oog voor detail en met mijn multidimensionale waarneming, begeleid ik jou en je systeem naar de oorsprong waar ooit de symptomen, gedachten, gedragingen en patronen zijn ontstaan.

Shift

Een shift zal plaatsvinden als verstoringen je energiestroom niet langer blokkeren. Het levenslicht en je unieke essentie energie zal vrij kunnen stromen en kunnen doordringen in je blauwdruk, je DNA en tot in de kleinste cel van je lichaam. Dit helpt je om in de vernieuwde staat van Zijn te blijven en je levenslicht te verankeren.

Ik ben gediplomeerd Traumacoach, Hypnotherapie en Regressie therapeut en Counselor met specialisatie voor rouwverwerking. En gecertificeerd Spiritueel stervensbegeleider, Pleiadisch Lichtwerker en ander energie en healing - reading werk.

Op 15 juli 2020 zag mijn boek het levenslicht. Door dit (semi)autobiografisch boek te lezen kun je me beter leren kennen.

Levenslicht sessie kan uitstekend naast de reguliere geneeskunde toegepast worden, evenals naast andere alternatieve therapieën.

Ik heb meerdere sessies mogen meemaken bij Irma. Wat een geweldig bijzondere ervaringen, ben heel dankbaar dat dit allemaal mogelijk is. Irma is enorm zuiver, krachtig, licht en liefdevol en ik voelde me gelijk op m’n gemak bij haar.
Naast alle heling heb ik veel tools in handen gekregen om verder mee aan de slag te gaan. Zoveel waardevolle inzichten waar ik heel veel aan heb. Een groot geschenk! Ontzettend bedankt.
Veel liefs Ricky.

---

Irma heeft mij ontzettend geholpen, waar artsen het niet voor elkaar kregen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ze is eerlijk, geduldig, betrouwbaar en doet graag dat ene stukje extra. Ze is er als jij het nodig hebt. Dankjewel Irma, voor al je hulp en lieve woorden.

Liefs, Manon

---

Irma, het woord kwaliteit, dekt niet de lading om te omschrijven hoe goed en fijn de behandeling is.
Je manier van 'werken' is uitzonderlijk en bijzonder.


Hartelijke groet, Marc.