Spring naar inhoud

Levenslicht sessie

Op een dieper niveau in verbinding komen met je ziel

Via je lichaam en geest ontvang je signalen om opgeslagen en weggestopte (traumatische)ervaringen vrij te laten. Deze ervaringen kunnen tijdens je incarnatie, in de baarmoedertijd, in vorige levens en/of door je voorouders ervaren zijn. Je kan last krijgen van allerlei (onverklaarbare) klachten als je deze signalen niet herkent en/of negeert. Dit kan uitmonden in (chronische) ziekten.

Als je je bevrijdt van deze ervaringen kom je op een dieper niveau in verbinding met je ziel. Je kernkwaliteiten en wijsheden zullen meer in je bewustzijn komen. Door de innerlijke harmonie die steeds meer op de voorgrond zal komen, ontstaat er vrijheid en flow in jezelf.

Wat kan ik voor je doen?

Met behulp van mijn heldere gaven neem ik waar, waar er in je energiestroom verstoringen zijn en klachten geeft. Door naar de oorsprong te gaan waar ooit de symptomen zijn ontstaan, worden er mogelijkheden gecreëerd om in de kern healing in te zetten.
Hierbij kijk ik ook naar verschillende tijdslijnen en parallelle levens, en of er bepaalde zielsthema's afgerond mogen worden.
Als er laagfrequente entiteiten in je systeem aanwezig zijn, die zich voeden met laagfrequente energie afkomstig van bijvoorbeeld trauma, verdriet, boosheid etc., zal ik ze met respect verwijderen.

Energie wil stromen

Ervanuit gaande dat alles energie is en energie wil stromen, help ik je energetisch systeem de opeengestapelde en vastgezette energieën weer in beweging te krijgen en te kanaliseren.
In interactie met jou geef ik je ondertiteling en inzichten, waardoor de energie in jou door gaat stromen. De troebelheid die ontstaan is, zal plaats maken voor helderheid. Je gaat als het ware weer 'aan' staan.
Doordat ik met mijn gave van helder – en heilig spreken de op jou afgestemde woorden uitspreek, met daarachter de taal van licht, vindt er automatisch healing en transformatie plaats in je systeem.

Ontlading en Bevrijding

De vanuit de hoogste bron afkomstige energie waarmee ik werk, dringt diep door tot in je wezenskern. En dit zal de in je systeem aanwezige laagfrequente energie omzetten in hoogfrequente energie. Dit geeft een gevoel van ontlading en bevrijding.
Zielsrust, verlichting, heling en je essentie-energie kan door je totale wezen gaan stromen.*Een levenslichtsessie kan ook via beeldbellen plaatsvinden. Je voorkeur kun je aangeven in het afsprakensysteem.

Levenslicht sessie kan uitstekend naast de reguliere geneeskunde toegepast worden, evenals naast andere alternatieve therapieën.

Ik heb meerdere sessies mogen meemaken bij Irma. Wat een geweldig bijzondere ervaringen, ben heel dankbaar dat dit allemaal mogelijk is. Irma is enorm zuiver, krachtig, licht en liefdevol en ik voelde me gelijk op m’n gemak bij haar.
Naast alle heling heb ik veel tools in handen gekregen om verder mee aan de slag te gaan. Zoveel waardevolle inzichten waar ik heel veel aan heb. Een groot geschenk! Ontzettend bedankt.
Veel liefs Ricky.

Irma heeft mij ontzettend geholpen, waar artsen het niet voor elkaar kregen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ze is eerlijk, geduldig, betrouwbaar en doet graag dat ene stukje extra. Ze is er als jij het nodig hebt. Dankjewel Irma, voor al je hulp en lieve woorden.

Liefs, Manon

Lieve Irma,
Alsof ik in een nieuw lichaam ben gestapt en ik door andere ogen de wereld inkijk. Problemen die ik eerder ervaarde, ervaar ik niet meer op die manier. Ik neem ze waar en that’s it. Bijzonder!
Vriendelijke groet, Corima

Irma, het woord kwaliteit, dekt niet de lading om te omschrijven hoe goed en fijn de behandeling is.
Je manier van 'werken' is uitzonderlijk en bijzonder.


Hartelijke groet, Marc.