Spring naar inhoud

Geboortegeschenk

Dit boek: Geboortegeschenk, mijn hoog bewustzijn als oerkracht wordt verwacht op 15 juli 2023!

In aanloop naar het daadwerkelijk uitgeven van mijn tweede boek, deel ik graag informatie waar het boek zoal over gaat.

Hoe het begon

In nachtelijke heldere dromen en visioenen verschijnen er al vanaf dat ik een klein meisje was, regelmatig beelden van mij als schrijver in vroeger tijden. In die beelden zie ik mezelf als man zittend aan een ouderwetse bruine schrijftafel. Op de tafel staat een olielampje dat een flikkerend schemerlicht geeft. Met de punt van een prachtige ganzenveer doopt hij in een potje met inkt, om vervolgens in een antiek uitziend boek teksten te schrijven.

De signalen om een boek te schrijven over mijn levens- en zielservaringen worden door de jaren heen steeds sterker. Mijn gidsen van liefde en licht werken door andere mensen heen om mij boodschappen te geven dat het toch echt de bedoeling is dat ik een boek ga creëren. Zo ook op een dag in het jaar 2015 als ik een reading krijg van een medium: ‘Ben jij een boek aan het schrijven? Doen hoor! Ik zie het beeld van een prachtig omslag, maar als ik het boek open doe, zie ik allemaal lege pagina’s. Het is echt de bedoeling dat je je boek schrijft!’ Ze zegt het met zoveel kracht en stelligheid dat ik er niet omheen kan.

Toch gaan er nog wat jaren overheen, maar in juni 2017 zet ik mijn eerste woorden op papier. Op een nacht dient een gids zich aan in een heldere droom. Hij stelt zich voor als mijn schrijfgids. In die heldere droom tikt hij met een pen op mijn rechteroor en zegt: ‘Luister en schrijf! In de zevende maand van het jaar 2020 is je boek klaar om uitgegeven te worden.’

En zo geschiedt het: op 15-07-2020, mijn geboortedag, ziet mijn (semi)autobiografische boek Bijzonder kind; mijn pad naar verlichting, het levenslicht. Het vertelt het verhaal van mijn hoogontwikkelde ziel Aurora, die ervoor kiest om opnieuw te incarneren in een lichaam van vlees en bloed. De keuze om naar Moeder Aarde te komen, vervult mijn doel om de wijsheid van mijn ziel te vergroten. Samen met gidsen en andere helpers van liefde en licht heb ik voorafgaand aan mijn reis naar aarde een ziels- en levensplan geschreven. Dit plan biedt kansen om de aardse lessen te leren, die ik vrijwillig heb gekozen om de ontwikkeling van mijn ziel te bevorderen. In het gezin waarin ik opgroei wordt mijn gevoeligheid voor energieën niet herkend. Het wordt een moeizame, eenzame weg vol obstakels en onbegrip. Tot op een dag de huisarts aan mij en mijn moeder vertelt dat wat ik ervaar paranormale begaafdheid wordt genoemd. Buurvrouw Nathalie brengt mij vervolgens in contact met haar nicht Fiona die van kleins af aan ook andere werelden waarneemt en mensen helpt omgaan met de verschillende heldere gaven en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens mijn ontmoeting met Fiona ziet ze direct mijn gevoeligheid en heldere gaven. Tegen het aanbod van Fiona om me te begeleiden in het verder ontwikkelen van mijn heldere gaven en hoe daarmee om te gaan, zeg ik volmondig ja.
Vanaf dat moment begint mijn pad naar verlichting …

In het boek Geboortegeschenk; mijn hoog bewustzijn als oerkracht, gaat het verhaal waar Bijzonder kind eindigde, verder. Het geeft een inkijk in mijn leven als jong volwassene waarin ik door Fiona begeleid wordt om mijn heldere en helende gaven verder te openen, en deze in de eerste plaats voor mezelf en later voor anderen in te zetten. Het werken met mijn heldere gaven is onderdeel van mijn zielsmissie hier op aarde. Bij de levensopdracht van Fiona hoort het begeleiden van mij en mijn spirituele ontwikkeling.

Aan de hand van herkenbare levenssituaties beschrijf ik, tot de verbeelding sprekend en gedetailleerd, hoe mijn leven in het teken staat van mijn hoog bewustzijn en heldere gaven.
De gesprekken en oefeningen met Fiona zijn intens en van een enorme diepgang, maar ze helpen me zo met begrijpen hoe mijn gevoeligheid werkt.

Vanuit mijn levendige zielsherinneringen vertel ik mijn verhaal en neem ik je mee op reis door de diepte van de schepping, opdat je herinnering aangaat.
Als je je gaat herinneren wie je van oorsprong bent en waarvoor je hier op aarde bent, kun je hoog gevoeligheid, hoog bewustzijn en je persoonlijke gaven, talenten en kwaliteiten makkelijker integreren in je menselijke jas en toepassen in je leven.

Net als het boek Bijzonder kind, is Geboortegeschenk (semi)autobiografisch. Door het hele boek heen zijn er diepgaande boodschappen verweven. Dit maakt de soms ingewikkelde materie over de schepping begrijpelijker en toegankelijk voor veel mensen. Het geeft de lezer een ingang om de eigen oorsprong te gaan herinneren en te gaan (her)ontdekken.

Een waar geschenk!

_______

Wil je mijn eerste boek Bijzonder kind lezen?
Je kan o.a. hier het inkijkexemplaar bekijken en bestellen:
Bijzonder kind

Of kijk hier voor informatie.

Liefs, Irma Suijkerbuijk - van Gameren ❤