Spring naar inhoud

Geboortegeschenk

Mijn tweede boek: Geboortegeschenk, mijn hoogbewustzijn als oerkracht, is verschenen op 15 juli 2023!

De prijs bedraagt € 19,95 en is naast in alle (online)boekhandels en de uitgeverij ook via mij te verkrijgen.

Op welke manier kun je je bestelling aan mij doorgeven?
Je mailt naar geboortegeschenk2023@gmail.com de naam en het adres waar ik het boek naartoe kan sturen.

Heb je mijn eerste boek: Bijzonder kind, mijn pad naar verlichting, nog niet gelezen en wil je dat wel? Je kan deze ook mee bestellen. Geef dit ook duidelijk aan in je mail. Prijs is € 19,95

Dit is de achterflaptekst van Geboortegeschenk:

‘Weet dat je hoogbewustzijn geen vloek is, maar een geboortegeschenk, Irma.’
‘Een geboortegeschenk?’, vraag ik verwonderd.
Vooralsnog voelen mijn ervaringen niet direct als een geschenk, maar eerder als een doolhof waarvan ik de uitgang niet kan vinden.

Fiona antwoordt: ‘Met behulp van je hoogbewustzijn zet je de taal van licht en de taal van de heilige geometrie om in aardse taal. Het is wel belangrijk om de tijd te nemen om te ervaren hoe dit voor jou persoonlijk werkt. We zijn immers allemaal uniek en ieders geboortegeschenk zal anders worden ingezet in de wereld van vorm en vaste materie.’

De gesprekken en oefeningen met Fiona zijn intens en van een enorme diepgang, maar ze helpen me zo met begrijpen hoe mijn gevoeligheid werkt.

Irma Suijkerbuijk–van Gameren schreef het boek Bijzonder kind, mijn pad naar verlichting, waarvan de eerste druk verscheen op 15 juli 2020.
In Geboortegeschenk gaat het verhaal waar Bijzonder kind eindigde, verder.
Het geeft een inkijk in Irma’s leven als jongvolwassene waarin ze door Fiona begeleid wordt om haar heldere en helende gaven verder te openen. Aan de hand van herkenbare levenssituaties beschrijft ze, tot de verbeelding sprekend en gedetailleerd, hoe haar leven in het teken staat van haar hoogbewustzijn en heldere gaven.

De diepgaande boodschappen die door het hele boek heen verweven zijn, maken de soms ingewikkelde materie over de schepping begrijpelijker en toegankelijk voor veel mensen. Het geeft de lezer een ingang om de eigen oorsprong te gaan herinneren en te gaan (her)ontdekken.

Een waardevol boek met troostrijke inzichten.

Liefs, Irma Suijkerbuijk - van Gameren