Algemene voorwaarden

Praktijk Dyami is geregistreerd bij de geschillencommissie.

Als u afspraken maakt voor consulten en overeenkomstige energetische en/of coach behandelingen bij Praktijk Dyami, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring. Beide hieronder te lezen:

 

 

Algemene voorwaarden:

Praktijk Dyami houdt het recht om cliënten, zonder opgaaf van redenen, een behandeling te weigeren.

Als u, voor mij, belangrijke [medische] informatie achterhoudt, bent u zelf verantwoordelijk voor de eventuele [nadelige] gevolgen.

Een consult kan nooit een medisch advies van een arts of anderszins medisch deskundige vervangen. Een consult kan echter wel een belangrijke aanvulling zijn op weg naar genezing en healing.

Praktijk Dyami adviseert u het tijdig zoeken van medische zorg nooit uit te stellen, of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van (online) informatie verstrekt door Praktijk Dyami.

Adviezen en inzichten verkregen vanuit een consult zijn niet bedoeld als vervanging voor reguliere behandelingen.

Bij acute medische klachten of psychische problemen en bij het verergeren van klachten of symptomen wordt u geadviseerd eerst contact op te nemen met de eigen (huis)arts en daarnaast met Praktijk Dyami voor holistische adviezen en inzichten.

Bent u onder behandeling (geweest) bij een psychiater, psycholoog of andere reguliere medische hulpverlener of gebruikt u nog medicijnen, heeft u een pacemaker, hartklachten e.d. geef dit dan aan voordat u een consult aanvraagt.

Elk consult heeft enkele uren tot weken tijd nodig om te integreren. Houd daarbij rekening met mogelijke uitwerkingen in uw lichaam en geest. Uitwerkingen als bijvoorbeeld: hoofdpijn, erge dorst, spierpijnen, jeuk, puistjes, moeheid, kou, warmte, tintelingen, neerslachtigheid, boosheid, desoriëntatie, en/of een emotioneel verwerkingsproces. Heeft u daar vragen over of vind u dat het te lang blijft duren neem dan gerust contact met mij op.

Met de informatie uit een consult zal altijd vertrouwelijk worden om gegaan en wordt door Praktijk Dyami niet aan derden verstrekt. Tenzij het in het belang is voor u als cliënt, maar dat wordt altijd eerst met cliënt overlegd.

U beslist altijd zelf wat u met de informatie uit een consult wilt doen binnen de privésfeer. Wilt u de informatie op een andere wijze gebruiken (bv op een website openbaar maken) dan kan dit alleen met het goedvinden van Praktijk Dyami. U dient hiervoor dus eerst contact op te nemen voor toestemming.

Praktijk Dyami is niet aansprakelijk voor fysieke, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na consult, heen of terugreis.

 

Privacy verklaring:

Praktijk Dyami Praktijk Dyami, gevestigd aan Muntstraat 72
2165 VK Lisserbroek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.praktijkdyami.nl Muntstraat 72
2165 VK Lisserbroek
06 51255707

Irma Suijkerbuijk – van Gameren is de Functionaris Gegevensbescherming van Praktijk Dyami  zij is te bereiken via info@praktijkdyami.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Praktijk Dyami verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Lijst met email/telefoon gegevens van cliënt via telefoon en excel bestand
– Internetbrowser en apparaat type
– IP adres
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@praktijkdyami.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Praktijk Dyami verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van een nieuwsbrief
– Een certificaat uit te reiken
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Praktijk Dyami verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Praktijk Dyami neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Praktijk Dyami) tussen zit. Praktijk Dyami gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
[aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Praktijk Dyami bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens > maximaal 7 jaar > Reden wettelijke verplichting
Personalia > maximaal 7 jaar > Reden wettelijke verplichting
Adres > maximaal 7 jaar > Reden wettelijke verplichting
Aantekeningen consult > maximaal 7 jaar > Reden wettelijke verplichting
Enzovoort > maximaal 7 jaar > Reden wettelijke verplichting

Delen van persoonsgegevens met derden
Praktijk Dyami verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Praktijk Dyami gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand
dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische
werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen
wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook
alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Praktijk Dyami en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@praktijkdyami.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Praktijk Dyami wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Praktijk Dyami neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@praktijkdyami.nl