Spring naar inhoud

Unieke healing cursus

'Er komt een dag dat de tijd van leerling zijn verschuift naar leraar zijn.'

Die tijd is voor mij aangebroken: De leraar in mij is opgestaan.
In overeenstemming met mijn begeleidende gidsen volg ik de roep van mijn ziel om het ‘leraarschap’ met beide armen te omarmen.

Na jaren met ontzettend veel passie en plezier vele mensen en dieren healingen en readingen te hebben gegeven, is het nu tijd om ook gehoor te geven aan de vragen van mensen of ik hun kan helpen om ook healing te gaan beoefenen.

De ander helpen bewust te worden van de eigen kwaliteiten, talenten en gaven en dit toe te leren passen in het leven, is een andere passie van me.

Iedereen heeft helende kwaliteiten meegenomen naar de aarde. De een ontwikkelt zich daarin en bij de ander is het sluimerend op de achtergrond aanwezig.
We kennen allemaal wel het voorbeeld van een kind dat valt en dat je automatisch je hand op de zere plek legt. Of dat je iemand over de rug wrijft als hij/zij verdrietig is. Of dat je iemands handen vastpakt om contact te maken zodat degene zich gesteund voelt tijdens het uiten van emoties.
Dit is allemaal healing energie dat automatisch uitgewisseld wordt.

Wil je de healing energie gerichter en meer doelbewust gaan inzetten in je leven en wellicht daar ook weer anderen mee helpen?

Waar de frequentie afwijkt van de oorspronkelijke frequentie en trilling kunnen er ziekte en andere ongemakken ontstaan. Zowel in de verschillende lichtlichamen als in het fysieke lichaam.
De meeste fysieke en geestelijke klachten ontstaan eerst in de lichtlichamen en chakra’s en worden, als de signalen van de energie lichamen niet begrepen worden of aan de kant worden geschoven, uiteindelijk fysiek.
Een healer ontwikkelt op diepere lagen helende kwaliteit en helpt zichzelf en anderen om de verstoorde frequentie weer op het juiste niveau en in balans te brengen waardoor heling ontstaat.

Hoe fijn zou je het vinden als je jezelf kunt healen en dat je met je unieke healende energie, welke door je lichtkanalen stroomt, ook anderen kunt helpen helen?
Wil je weer in contact komen met de wijsheid die je door de verschillende levens vergaard hebt?

Door mijn directe verbinding met de bron en mijn heldere gaven heb ik de mogelijkheid om jou in totale afstemming op je unieke systeem te begeleiden in het [verder] ontwikkelen van je healende kwaliteit.

Deze lessen zullen door mij 1 op 1 begeleid worden en zijn praktijk gericht. Geen theorie, maar ervaren en doen.
Per keer wordt er afgestemd op wat nodig is voor jou.

Wil je de healende energie en de wijsheid in jou activeren?
Hoor/Voel je je ziel roepen?

Neem contact met me op als je interesse hebt, dan stuur ik jou de praktische informatie en kunnen we af gaan spreken.