Spring naar inhoud

Voorouders en Familielijnen

Als ziel kies je je (voor)ouders en familie uit voordat je fysieke lichaam wordt ontwikkeld in de baarmoeder. Tijdens de zwangerschap wordt de familieziel en het familiekarma geactiveerd. Alsof er vele lijnen tegelijkertijd 'aan gaan staan'.

Door vele generaties heen worden ziekten, trauma’s, onverwerkte emoties en andere lespakketten doorgegeven.

Op je reis van gene zijde naar de aarde neem je verschillende thema’s en lessen mee om uit te werken. Thema's en lessen voor jezelf en voor binnen de familie en het gezin waar je geboren wordt.
Wat er vaak gebeurt is dat je ook energieën van je voorouders meeneemt naar de aarde.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekten, aan trauma’s die zij nooit hebben kunnen verwerken. En/of denk aan thema’s die zij niet hebben kunnen afronden en afsluiten, en aan lessen die zij niet hebben kunnen afmaken. Als de beweging vanuit een les, gebeurtenis of trauma niet afgemaakt kan worden, is dat traumatisch. Als ziel kun je dan ook delen van voorouderlijke lessen, thema en traumapakketten meedragen. Of dat je toestaat dat ze voor een deel via jou alsnog levenslessen leren. Ook vloeken en toegepaste zwarte magie kan nog doorwerken en op allerlei gebied tot uiting komen.
Je kunt je voorstellen wat dit allemaal voor jou betekent qua beïnvloeding op je dagelijks leven, waarbij je eigen zielslessen al pittig genoeg kunnen zijn.

Voorouder - en familielijnen helen en bevrijden

Door je te helpen om de gebeurtenissen en trauma’s in je leven en van datgene wat je mee hebt gekregen uit de voorouder -en familielijnen te helen en vrij te helpen laten, en je weer in je natuurlijke kracht te zetten, zal de omgeving met je mee veranderen.
Als je jezelf kunt bevrijden van overerfde en aan - en meegenomen overtuigingen, normen en waarden dan leef je wie JIJ werkelijk bent.

Hoe zou het zijn als je niet alleen de trauma’s, ziekten etc. uit je eigen leven(s) op kunt ruimen, maar ook je voorouders daarvan kunt bevrijden, zodat jijzelf, je kinderen en de volgende generaties het niet (langer) hoeven te dragen, te spiegelen en hoeven te leven?

Als je je voorouders helpt te healen en te bevrijden, dan geef je jezelf én hen een groot cadeau. En de volgende generaties ook.

De kracht, wijsheid en kennis van hen zal dan moeiteloos en zuiver door alle lijnen heen kunnen stromen en jou en de volgende generaties ondersteunen én beschermen op elk levensgebied.

Op welke manier gaan we dat doen?

Door middel van drie sessies gaan we de heling en bevrijding inzetten.

Door op onderstaande knop te klikken, kun je je drie afspraken plannen.*
*De afspraken worden binnen een tijdsbestek van drie maanden gepland. En kan zowel live in Praktijk Dyami te Lisserbroek en/of via beeldbellen [beveiligd platform] plaatsvinden.
Voorkeur kun je aangeven tijdens het plannen van je afspraken via de onderstaande knop
:

Investering: € 155,- per keer. >Met betalingsverplichting voor totaal drie afspraken<

Wil je de drie afspraken in een keer betalen? Dan betaal je geen € 465,- maar € 455,-