Spring naar inhoud

Reading

Als een dierbare zijn/haar fysieke jas heeft uitgedaan en als ziel verder leeft aan Gene Zijde is het gemis, hier op aarde, groot. Het is echter mogelijk om nog steeds contact te hebben, alleen is de manier van contact leggen niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je nog middenin een rouw en verliesproces zit.
Het is fijn als iemand die onafhankelijk is, zich als kanaal kan openstellen voor jou en je overleden dierbare(n). En je kan laten ervaren dat zij dichtbij je zijn.


Je dierbare wil niks liever dan dat je weet dat een ziel onsterfelijk is en verder leeft.

Als klein meisje wist ik dit al en werd ik vaak omringt door overledenen omdat zij mijn ‘speciale licht’ kunnen waarnemen, en weten dat ze via mij contact kunnen leggen. Door de jaren heen heb ik leren omgaan met dat ‘speciale licht’ en met de bij mijn geboorte meegekregen heldere gaven.

Het is mijn passie om mensen en zielen met elkaar te verbinden. De blijdschap in het contact tussen jou en je overleden dierbare(n), wat voelt als een soort weerzien, is zo groot(s).

Hieronder kun je een fragment lezen uit het door mij geschreven boek: Bijzonder kind, mijn pad naar verlichting:

Onsterfelijkheid van de ziel

Vlak voordat de uitvaartdienst afgelopen is, zie ik een witte schim naast de kist. Het is de ziel van mijn opa. In gedachten zwaai ik naar hem en zeg hem gedag. Een briesje gaat langs mijn wang. Opa aait over mijn wang. Ik hoor: ‘Tot ooit, kleine ondeugd van me.’ Hij blijft nog even in de buurt van zijn lichaam die in de kist ligt. Als de laatste noten van de muziek gespeeld worden, zie ik dat hij opstijgt. Het ziet eruit als een rookpluim. Ik volg hem met mijn ogen naar het plafond. En weg is hij. Eén geworden met en opgenomen in de sferen van het hiernamaals.

Alle mensen staan op en lopen even langs de kist. De een nog harder huilend dan de ander. Ik bedenk me dat als ze zich zouden herinneren dat de ziel onsterfelijk is en altijd zal blijven bestaan, ze zich minder verdrietig hoeven te voelen. Er zal dan nog steeds verdriet zijn om het fysieke gemis, net als het verdriet wat ik voel dat ik mijn opa moet missen en hem nooit meer aan kan raken, we niet meer kunnen knuffelen en grapjes kunnen maken – toch zou de herinnering aan de onsterfelijkheid van de ziel het verdriet kunnen verzachten; dat weet ik zeker.

De reading wordt gegeven in Praktijk Dyami te Lisserbroek of via beeldbellen. Tijdens de reading vindt er ook healing plaats.
Stel je tijdens de reading neutraal op en laat alle verwachtingen los, dan stroomt de energie het beste.

Ik haal hier zoveel kracht uit, wat een fantastische reading heb je gedaan, lieve Irma. JB
---
Lieve Irma,

Bij mij fonkelen de lichtpuntjes. Ik straal en zit enorm in de flow.
Ik ben enorm verliefd op mijn nieuwe liefde Hans en ik heb een nieuwe baan!
Echt Irma, wat voel ik me goed. Ik moet me zo nu en dan knijpen of dit wel allemaal echt is.
Hans en ik zijn zo gek op elkaar. We delen alles met elkaar en ook het verdriet en het gemis van Rob.
Hij begrijpt me helemaal en probeert de muur die ik soms om me heen heb gebouwd af te brokkelen. Ik laat steeds meer het verdriet en het geluk toe. Er is ruimte voor beide. Zo mooi.
Ik heb Hans ook de reading die jij gedaan hebt van Rob voorgelezen en wat hebben Hans en ik gehuild. Zo bijzonder. Het heeft allemaal zo moeten zijn. Ik ben gelukkig en trots. Ik wil jou daar ook voor bedanken, want jij hebt daar ook aan meegewerkt dat ik weer ben, wie ik ben.
Dank je wel lieve Irma. Veel liefs van Manon.
---

Lieve Irma,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je begeleiding bij het stervensproces van mijn lieve moeder.
Vond het heel fijn en speciaal dat ik ook bij de consulten aanwezig mocht zijn (goedkeuring van mijn moeder). Ondanks dat het best heel zwaar was hebben we ook veel mooie momenten mogen meemaken.
Jij bent zo puur en liefdevol. Nogmaals bedankt voor alles.

Dit stukje wil ik ook nog even delen:

Wat me vooral bij gebleven is dat je mij belde tijdens het stervensproces van mijn moeder omdat zij jou energetisch had geroepen. Jij belde me op en vroeg of je mijn moeder even mocht spreken. Ik heb toen de telefoon tegen haar oor gehouden. Ondanks het feit dat mijn moeder niet meer aanspreekbaar was heeft ze op jouw vraag: Het is jouw tijd hè lieverd duidelijk geantwoord met JA.
Vol ontroering heb ik het gesprek gevolgd.
De volgende ochtend is mijn lieve moeder vredig ingeslapen.
Bedankt voor dit speciale moment. Ik bewaar het in mijn hart waar mijn moeder nu ook is.
Nanda Dickman

---