Spring naar inhoud

Licht op je leven

Durf je echt het diepste van het diepste in jezelf op te zoeken en aan te gaan?
Ben je bereid om op zoek te gaan naar de schatkist met al je gaven, talenten en kwaliteiten?
Durf je het aan om in de diepste wateren van je emoties de oester, onder mijn begeleiding, te openen en de parel die daar tevoorschijn komt, te laten stralen in haar sprankelende zielslicht?
En alles wat het je brengt in te zetten in je dagelijks leven, je familie, je gezin, je sociale leven en werk, zodat je omgeving ook mee kan gaan in transformatie en transmutatie?

Je trauma’s, wonden en schaduw als kracht!

Door te werken met de zeven chakra’s die in het fysieke lichaam gelegen zijn en deze onder mijn begeleiding, stuk voor stuk, liefdevol te openen en te activeren, zul je de kracht en de kwaliteiten die in je [vergeten, onderbewuste, weggestopte] trauma’s, zielwonden en schaduwdelen besloten liggen, (her)ontdekken.
Het transformeert niet alleen je trauma’s, maar geneest ook de wonden en heelt eventuele scheuren en gaten in je subtiele lichamen. Je ziel zal zich vrijer voelen en met meer overgave en compassie in je fysieke lichaam kunnen bewegen.

Je chakra’s zullen de levensenergie transporteren in een voor jouw juiste beweging en stroming door je lichaam en lichtlichamen.
Vanuit het fysieke niveau, zul je aangesloten worden op alle andere niveaus die voor jouw hoogste goed van toepassing zijn.
Daar alle chakra’s, zowel fysiek als in je lichtlichamen gelegen, met elkaar en met het aura verbonden zijn, zal er een grote energetische schoonmaak en een reset plaatsvinden.
Je persoonlijke, spirituele en/of zakelijke ontwikkeling kan daardoor in een flow komen.

Een uitlijning tussen alle chakra’s en de aura zorgt ervoor dat je kernkwaliteiten, talenten, gaven en wijsheden, die in je blauwdruk liggen opgeslagen, geïntegreerd kunnen worden.
De hogere frequenties kunnen in een vloeiende beweging stromen in, door en om jouw stoffelijk Zijn; in verbinding met je zielkern en de aarde.
Het zal op vele gebieden je leven verrijken doordat je leert om met andere ogen naar jezelf en het leven te kijken.

Ben je een moeder? Een vader? Een (energetisch, spiritueel) therapeut of coach? Een hulpverlener? Ben je een leerkracht? Werk je met mensen op welk gebied dan ook?

Dan is dit traject ook zeer geschikt voor jou.

Door de zieltrauma's en wonden van je ziel, die door vele levens zijn ontstaan, binnen een veilige omgeving uit te nodigen in je bewustzijn, kunnen ze geheeld en vrijgelaten worden.
Er ontstaat dan niet alleen een enorme vrijheid in jezelf waardoor je moeiteloos je passie en missie kunt leven, maar dit draag je ook uit naar je familie, je gezin, je sociale leven en in je werk.

Je kunt makkelijker trauma's en wonden herkennen bij jezelf en bij de ander waardoor je met meer compassie en empathie jezelf en de ander kunt ondersteunen en begeleiden.
Het uitstralen van je innerlijk licht zal verlichting brengen waar je ook bent.

Op een dieper niveau in verbinding komen met je ziel en alles wat ze mee heeft gebracht naar de aarde, heeft tot gevolg dat niet alleen jij je veel fijner gaat voelen, maar je omgeving hoeft ook minder te spiegelen en te triggeren omdat jij de zielenpijn al hebt opgelost in jezelf en de donkere en lichte kant van je innerlijk meer in harmonie hebt gebracht.

Mijn begeleiding is altijd gericht op (kern-)oplossingen en heling en ik zorg voor alle energetische benodigdheden - en middelen om diep - echt diep - te kunnen duiken.

Kortom: ‘Een totale bekrachtiging van je Ware Zelf in al haar facetten.’

In zeven consulten van twee uur, zullen we samenwerken met je 7 chakra’s, je aura, je ziel en je persoonlijke gidsen van liefde en licht en andere wezens van licht die zich zullen aandienen.

Zeven consulten van twee uur zullen plaatsvinden in mijn praktijk te Lisserbroek.

Investering: € 1222,00 [incl 21% btw] bij betaling ineens.
                    : €   188,00 [incl 21% btw] bij per keer betalen.*
*Na de eerste betaling verplicht je jezelf tot het betalen van de resterende zes consulten.

[De betaling dient minimaal 24 uur voorafgaand aan het consult zichtbaar voldaan te zijn op mijn bankrekening. Ik stuur op tijd de betaalgegevens. Check ook je spam map.]

-----

Wat anderen van mij vinden:

*Wauw! Wat een gaves heb jij! Super gaaf dat je mij begeleid!

*Je bent bescheiden. Je weet en kunt veel in jouw vak, maar je staat altijd open voor aanreikingen/suggesties van een ander.

*Je manier van 'werken' is uitzonderlijk en bijzonder.

*Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met Irma.
Ik heb al veel dingen gedaan om me beter te voelen en (spiritueel) te groeien als mens maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die zoveel met 'de Bron' in verbinding staat als Irma.
Ze weet wat je nodig hebt op dat moment en het voelt zo goed en vertrouwd bij haar.

*Liefdevol, inlevend, aanvoelend, meelevend en betrouwbaar.

*Een warme, betrokken coach. Je bent een healer, zonder “zweverig” te zijn.

*Je bent eerlijk, duidelijk en heel integer. Je dringt jezelf nooit op.

*Je neemt tijd voor mensen en combineert je intuïtieve kennis met nieuw verworven kennis.

*Wat ik heel knap vind, is hoe jij op een invoelende doch ook wel “nuchtere” manier je informatie die je doorkrijgt kunt meegeven aan de ander.