Spring naar inhoud

Leven vanuit je oorsprong

Vanuit je oorsprong leven

Wat gaat er door je heen als ik je vraag:
'Wil jij vanuit je oorsprong leven?'

Kun je je voorstellen hoe het je aardse leven zal verlichten en zal vergemakkelijken als jij je oorspronkelijke licht en de bijbehorende unieke informatie automatisch in zal zetten bij alles wat je doet?
En welke prachtige uitstraling en effect dat zal hebben in je (naaste) omgeving?

Dit gaat voorbij je beperkte visie van je aardse brein en zintuigen, vandaar dat ik vraag wat er door je heen gaat. Het antwoord komt namelijk niet uit je hoofd maar uit je ziel.

Als jij de frequentie van je oorsprong op aarde leeft, zal je brein in dienst staan van je oorsprong en je zielslicht volgen.
Lichamelijke en geestelijke klachten en aanverwante emoties, welke niet beschreven staan in je ziels- en levensplan om te willen ervaren, maar overgenomen zijn van mede reizigers hier op aarde, zullen oplossen.
Er kunnen dan makkelijker gelijktrillenden en van eenzelfde oorsprongfrequentie op je pad komen. Dit geeft vreugde en dankbaarheid in jezelf en in je leven.

Oude, vastgeroeste en niet eigen patronen zullen zichtbaar en oplosbaar worden. Het zal opgenomen worden in het transparante veld en in dat veld gerecycled worden en dienen als voeding voor andere velden.

Door vanuit je oorsprong te leven in samenwerking met het aardse leven, maak je een ongekende shift waardoor datgene wat je hoogste licht vertroebelt zal verdwijnen.

Voel je/ervaar je/weet je diep van binnen dat je er klaar voor bent?
Aarzel dan niet langer en neem contact met me op om een afspraak te plannen zodat we je oorsprong kunnen aanzetten in jou.

Nadat we je oorsprong hebben aangezet, geef ik je of stuur ik je een op jou afgestemde edelsteen* met daarin de trilling van je oorsprong. Je kunt het dan bij je dragen of ergens op een plek neerleggen die goed voor jou en de edelsteen voelt.
Vooral op de momenten dat het aardse leven je dreigt te overspoelen is het fijn om de edelsteen even te dragen of te knuffelen zodat je je directe verbinding met je oorsprong voelt, ervaart en weet.
Ook energetisch ben je verbonden met de edelsteen. Dan hoef je er maar even aan te denken of in beeld voor je te zien en je bent in contact met je oorsprong.

Als je eenmaal je oorsprong aan hebt staan in jezelf is het niet nodig om het nogmaals aan te zetten. Het betreft dan ook een eenmalige afspraak.

*Edelsteen wordt alleen binnen Nederland verstuurt.