Spring naar inhoud

Lemurische edelsteen healing

De comfortabele behandelstoel waarop je mag plaatsnemen voor deze helende en ontspannende Lemurische edelsteen healing, is al voorbereid op je komst. Vooraf stem ik me op je af en activeer ik een heilige healingruimte speciaal voor je unieke essentie. De helende energie in de heilige healing ruimte is verbonden met de energie van de oude Lemurische, Atlantische en Egyptische tempels. In mijn vorige levens verzorgde ik als hoge priesteres healingen in deze tempels. Ik werkte er met de meest prachtige en krachtige kristallen en (half)edelstenen.
In het huidige leven ben ik ook geroepen om de helende werking van kristallen en (half)edelstenen in te zetten voor healing. Daar geef ik met veel liefde en plezier gehoor aan, omdat ik weet hoeveel ontspanning, heling en bevrijding het geeft.

Intuïtief en met hulp van kristalwezens en gidsen, leg ik de geopende en geactiveerde kristallen en (half)edelstenen op je en om je heen. Dit ontlaad de geblokkeerde en vastgezette energie.

Terwijl de edelstenen hun energetisch ontlaad werk doen en je energie weer aanvullen, werk ik in je auralagen en op je fysieke lichaam om de healing te bevorderen. Het kan ook zijn dat ik mijn Egyptische Ankh, mijn sjamanendrum en/of stemvork gebruik om de trilling van de edelstenen dieper te laten integreren in je lichaam en energetisch systeem.

Praktisch:

Zorg dat je je zo comfortabel mogelijk kleed en de kleding nergens knelt.
Draag zo min mogelijk tot geen make-up en draag geen tot weinig (edelsteen)sieraden.

De Lemurische edelsteen healing duurt circa een uur.