Spring naar inhoud

Krachtige voorouders

Als de kracht, wijsheid, kennis en het leven door de voorouderlijke en familiaire levenslijnen en jou stroomt, wordt hoogfrequente energie aangezet. Hoogfrequente energie geeft ondersteuning en kracht om laagfrequente energie te transformeren.
Zowel je voorouders als jij zullen daardoor al hetgeen aan thema's wat al afgerond is, maar nog sluimerend op de achtergrond aanstaat, kunnen uitzetten.
Dan zal de levensenergie krachtig door iedereen stromen. Ook overgegane zielen hebben levensenergie nodig, hetzij in een andere vorm.

In plaats van ons te richten op ziekte, zeer en trauma te helpen oplossen voor je voorouders, richten we ons juist op de kracht, de kwaliteiten, gaven, talenten, wijsheid etc. van hen die je voorgingen. Om dit te activeren en door alle levenslijnen waarmee jij en zij verbonden zijn, heen te laten stromen.
Dit zorgt ervoor dat eenieder de kans heeft om de laagfrequente energie om te zetten en zelfs één te laten worden met de hoogfrequente energie. Er ontstaat meer ruimte voor een vrijer leven, omdat beperkingen niet langer kunnen blijven bestaan.

Lijnen worden automatisch opgeschoond. Alleen datgene waar zij en jij als ziel voor kozen om te willen ervaren en wat nog niet is afgerond, zal blijven. Je kan je levenslessen constructief gebruiken i.p.v. destructief, met de ondersteunende kracht van je voorouders om je te leiden. En met jouw levenskracht leid je automatisch je voorouders.
De mannelijke en vrouwelijke energie in jou en om je heen, zal meer in evenwicht komen. Talenten, vaardigheden, kwaliteiten, gaven en wijsheden zullen makkelijker in je bewustzijn komen. Belichaming van wie je van nature bent, komt op de voorgrond.

Dit alles wordt stevig verankert in Moeder Aarde. De basiskracht staat daarmee aan en biedt een stabiele fundering.

Ook de generaties na jou hebben hier profijt van, of je nu wel/geen kinderen hebt. Iedereen brengt energetisch kinderen voort, en ook zij hebben deze levensenergie-en kracht nodig op hun reis door het Universum.


"Dit alles wordt stevig verankert in Moeder Aarde. De basiskracht staat daarmee aan en biedt een stabiele fundering."

Irma Suijkerbuijk-van Gameren