Spring naar inhoud

Hoogfrequente healing

Een weldaad voor lichaam, geest en ziel!

Deze healingen van zeer hoogfrequent niveau gaan voorbij het aardse, voorbij dualiteit en de problemen die daarbij horen, voorbij 3D, 4D, 5D en verder. Voorbij praten en denken; voorbij alles dat je kent; voorbij tijd en ruimte.

Ontlading en Bevrijding

Energieën die onder andere afkomstig zijn van overtuigingen, conditioneringen, patronen, gedachten, ziektesymptomen en/of trauma, laten door middel van hechting energetische afdrukken achter in je lichaam, geest en ziel. Door je lichaam en auravelden op verschillende punten aan te raken met hoogfrequente energie, worden opgeslagen en vastgezette energieën en andere energetische imprints, die door tijd en ruimte en verschillende levens heen gecreëerd zijn, ontladen en bevrijdt.

Het ontladen van de energetische imprint heeft als resultaat een verbeterde doorstroming van je unieke energie door je totale wezen. En een verruiming van je bewustzijn.
Je fysieke lichaam zal zich het zelfhelende vermogen gaan herinneren. Je systeem zal de hoogfrequente energie door de lichaamscellen laten stromen, en helpen om de vernieuwde energie te ontvangen.

Deze vanuit de hoogste bron afkomstige energie dringt door tot in je wezenskern, en zal de in je systeem aanwezige laagfrequente energie omzetten in hoogfrequente energie. Dit geeft zielsrust, verlichting en heling in je aardse lichaam en geest. Ik werk in overeenstemming met - en afgestemd op wat je lichaam, geest en ziel aangeeft.

Wil jij …

Healingen ontvangen van zeer hoogfrequent niveau?
Jezelf bevrijden van energetische imprints die ontstaan zijn door vele levens heen, en voorbij tijd en ruimte?
Ondergedompeld worden in het licht en alomvattende liefde van de hoogste bron?

Praktisch:

In een tijdsbestek van drie maanden plan je drie afspraken.
Een hoogfrequente healing duurt maximaal 75 minuten per keer.
Zorg dat je je zo comfortabel mogelijk kleed en de kleding nergens knelt.
Draag zo min mogelijk tot geen make-up, en draag geen tot weinig (edelsteen)sieraden

Zorg voor rust in je dag en de dagen daarna, indien mogelijk.

Deze healingen zijn ook preventief mogelijk! We hebben immers allemaal te maken met energetische imprints van allerlei.


Enkele ervaringen:

Alsof ik in een nieuw lichaam ben gestapt en ik door andere ogen de wereld inkijk. Problemen die ik eerder ervaarde, ervaar ik niet meer op die manier. Ik neem ze waar en that’s it. Bijzonder!
Vriendelijke groet, Corima


Geen woorden voor! Nog nooit meegemaakt! Dit is de overtreffende trap van healing en dan nog dekt het niet de lading van wat ik eigenlijk wil zeggen.
Dank je wel dat ik dit mocht ervaren, liefs Mirjam.


Tjee Irma, dit is echt niet te omschrijven. Wat een uniek gevoel. Dat wil ik nog weleens ervaren.
Liefde en licht, Olga.


Echt zo fijn dat er vrijwel niet aards wordt gepraat, maar alleen energetisch, zodat je totaal in stille overgave gaat. Meedeinen op de golvende energie van de bron. Zeer vredig en ontspannend.
El (Ellie.)


Irma, het woord kwaliteit, dekt niet de lading om te omschrijven hoe goed en fijn de behandeling is.
Je manier van 'werken' is uitzonderlijk en bijzonder.
Hartelijke groet, Marc.


---