Spring naar inhoud

Energetische begeleiding

Als jij in je element bent en lekker in je vel zit dan werkt dat op elk levensgebied door: Je voelt je in balans, je bent een bewuste ouder, een fijne partner/vriend/vriendin, een prettige werkgever en/of werknemer.

Verstoringen van welke aard dan ook, kunnen je echter behoorlijk uit je element halen. Opgeslagen en weggestopte (traumatische) ervaringen, welke ook in de baarmoedertijd en/of vorige levens ervaren kunnen zijn, geven via je lichaam en geest signalen om erkent, geaccepteerd en vrijgelaten te worden. Als je de signalen die je lichaam en geest je geeft negeert, kun je last krijgen van allerlei (onverklaarbare) klachten, welke ook chronisch kunnen worden. Automatisch schakel je over op overlevingsmechanismen en kan het zo zijn dat je in cirkels blijft leven. Of dat je op bepaalde levensgebieden hetzelfde tegen blijft komen en daarin vastloopt.

Energie wil stromen

Ervanuit gaande dat alles energie is en energie wil stromen, help ik je energetisch systeem de opeengestapelde en vastgezette energieën weer in beweging te krijgen en te kanaliseren.
In interactie met jou geef ik je ondertiteling en inzichten, waardoor de energie in jou door gaat stromen. De troebelheid die ontstaan is, zal plaats maken voor helderheid. Je gaat als het ware weer 'aan' staan.
Doordat ik met mijn gave van helder – en heilig spreken de op jou afgestemde woorden uitspreek, met daarachter de taal van licht, vindt er automatisch healing en transformatie plaats in je systeem.

Jezelf en je levenssituaties beter begrijpen

Mijn talent om ingewikkelde zaken makkelijker te maken, helpt je jezelf en je levenssituaties beter te begrijpen en te integreren wat voor jou bedoeld is. Op een oplossingsgerichte, creatieve en spirituele manier vertaal ik de taal van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele systeem naar je dagelijks leven en je aardse persoonlijkheid.

Dan ontstaat:
Transformatie in denk – en gedragspatronen.
Balans en eenheid tussen lichaam, geest en ziel.

Waardoor:
Je passie, drijfveren en levensrichting duidelijker wordt.
Het functioneren op elk levensgebied versoepelt.

Dit creëert:
Ontspanning, harmonie en rust.
Levensenergie en kracht.

Dit zorgt voor:
Het uitblijven van - of een sneller herstel van burn-out klachten, ziekte, vermoeidheid, stress en trauma gerelateerde klachten en anderszins.
Een verruimd bewustzijn en bewust aanwezig zijn in jezelf.

Energetische begeleiding via beeldbellen vindt plaats op een beveiligd platform.
Ik zorg voor een energetische healing ruimte waarin het voelt alsof we in dezelfde ruimte zijn. Afstand, tijd en ruimte vallen hierbij weg, wat als heel prettig ervaren wordt.

Energetische begeleiding kan uitstekend naast de reguliere geneeskunde toegepast worden, evenals naast andere alternatieve therapieën.

~~~~~~~~

Dankjewel lieve Irma, voor je hulp om een aantal belangrijke zaken voor mezelf helder te krijgen. Wat ik zo fijn vind aan jou, is dat je me helpt waar het nodig is en tegelijk voel ik me ook gestimuleerd om zelf datgene aan te gaan wat ik gewoon zelf kan. Bepaalde dingen die ik in jou waarneem, zoals dat je helderziend bent, daarvan weet ik dat ik er zelf ook een vorm van heb en dat bloeit dan als het ware open doordat ik me gesteund voel. Mooi, en diep dankbaar!

Heel veel liefs, Tjitske Bezema
~~~~~~~~

Hai Irma,

Dank voor jouw luisterend oor, begrip, heldere vertellen en meedenken. Dit voelde heel fijn, alsof ik nu het juiste vertrekpunt heb gevonden.

Natascha
~~~~~~~~