Spring naar inhoud

Begeleiding bij je spirituele ontwikkeling

Weten wie jij in de kern bent en hierin vertrouwen krijgen, verkrijg je door persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Van hieruit kun je makkelijker je innerlijke leiding volgen.

Wil je begeleiding bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, volledig afgestemd op wie jij bent en wat jij hier op aarde te doen hebt?

Met behulp van mijn heldere gaven, vertaal ik de energie van je energetisch systeem en help je ontdekken wat je missie is.
Het contact maken met de energievelden waaruit jij je informatie haalt, wordt inzichtelijk gemaakt en zal meer in je bewustzijn aanwezig zijn.

Een stevige fundering wordt gelegd als we de kwaliteiten, gaven, talenten, die je al in je hebt, naar voren halen en versterken.
Blokkades en andere belemmeringen worden geheeld waardoor je energie weer doorstroomt.

Samen gaan we kijken hoe we je innerlijke wijsheid en kennis kunnen activeren en welke kwaliteiten we voor jou mogen ophalen uit vorige levens.
Ik help je om je aan te sluiten op – en te verbinden met - je velden en bijbehorende begeleiding, zoals persoonlijke gidsen van liefde en licht, engelen en andere helpers.
De samenwerking met de verschillende werelden zal bekrachtigd worden en voelbaar door je heen stromen.

Voel je diep van binnen een JA!?
Wil je begeleiding, van mij, bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, volledig afgestemd op wie jij bent en wat jij hier op aarde te doen hebt?

Mail me dan op: info@praktijkdyami.nl of stuur me een berichtje via Whatt's app op 06-51255707, dan maken we alvast de eerste afspraak.

Tarief:

We werken 1:1 in mijn praktijk of via Zoom.
De afspraken zullen per keer, maximaal twee uur duren.

Drie afspraken: € 555,00 [inclusief 21% btw]

Drie afspraken, met extra begeleiding tussendoor: € 888,00 inclusief 21% btw > Zie tekst hieronder :

De ervaring leert dat door de begeleiding bij mij in de praktijk of via Zoom er heel wat in werking wordt gezet in een ieders systeem en de ontwikkeling op spiritueel en persoonlijk gebied.
Hiervoor is het fijn om mij dan tussendoor vragen te kunnen stellen over je ontwikkeling en het delen van je ervaringen, zodat de stroming in je ontwikkeling goed blijft stromen en je niet hoeft te wachten tot de volgende afspraak met je vragen en ervaringen.

Als je persoonlijk mentor en sparringpartner kun je dan ook, tussen de afspraken door, brainstormen met me, en je vragen stellen, via Whatt's app of e-mail. [Met een maximum van totaal 4 uur]
Ik kijk dan met je mee, ik beantwoord je vragen, ik geef je tips en richting en help ik je stappen te blijven zetten om je voortgang te waarborgen.

Deze vorm van begeleiding, met extra begeleiding, via Whatt's app/ e-mail tussen de afspraken door, met een maximum van totaal 4 uur, is mogelijk voor het tarief van € 888,00 inclusief 21% btw.

*Wil je geen extra begeleiding tussendoor, maar enkel de drie afspraken van twee uur per keer, dan kun je daarvoor kiezen en is het tarief: € 555,00 inclusief 21% btw.
Geef dit alsjeblieft aan in je bericht aan mij. 

Let op! Afspraken voor de begeleiding worden per e-mail gemaakt: info@praktijkdyami.nl of via Whatt's app: 06-51255707Wat anderen van mij vinden:

*Wauw! Wat een gaves heb jij! Super gaaf dat je mij begeleid!

*Je bent bescheiden. Je weet en kunt veel in jouw vak, maar je staat altijd open voor aanreikingen/suggesties van een ander.

*Je manier van 'werken' is uitzonderlijk en bijzonder.

*Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met Irma.
Ik heb al veel dingen gedaan om me beter te voelen en (spiritueel) te groeien als mens maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die zoveel met 'de Bron' in verbinding staat als Irma.
Ze weet wat je nodig hebt op dat moment en het voelt zo goed en vertrouwd bij haar.

*Liefdevol, inlevend, aanvoelend, meelevend en betrouwbaar.

*Een warme, betrokken coach. Je bent een healer, zonder “zweverig” te zijn.

*Je bent eerlijk, duidelijk en heel integer. Je dringt jezelf nooit op.

*Je neemt tijd voor mensen en combineert je intuïtieve kennis met nieuw verworven kennis.

*Wat ik heel knap vind, is hoe jij op een invoelende doch ook wel “nuchtere” manier je informatie die je doorkrijgt kunt meegeven aan de ander.